Ζανιάς κατά Χαρδαλιά: Άλλοι πάνε για άθληση με αμάξι και άλλοι με τα πόδια!

Gazzetta team
Ζανιάς κατά Χαρδαλιά: Άλλοι πάνε για άθληση με αμάξι και άλλοι με τα πόδια!
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τένις, Σπύρος Ζαννιάς, με επίσημη δήλωση του καταφέρθηκε κατά του Νίκου Χαρδαλιά για την επιλεκτική χρήση των μέτρων στα αθλήματα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Ζαννιά:

Παρακολουθώ τις εξαιρέσεις, που ισχύουν για λίγους με Υγειονομικά Πρωτόκολλα αποδεκτά από την Πολιτική Προστασία του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά και των Ειδικών Επιστημόνων.

Αντίθετα οι πολλοί έχουν απαράδεκτες απαγορεύσεις με Υγειονομικά Πρωτόκολλα μη αποδεκτά.

Είμαστε υπέρ στο να παίζουν οι λίγοι αλλά είμαστε υπέρ στο να παίζουν όλοι και κυρίως τα παιδιά μας.

Τα παιδάκια και οι Αθλητές/τριες των άλλων Αθλημάτων, συνοδεύονται από τους γονείς τους, με τη ψυχή στο στόμα για τα πρόστιμα των 150€ και των 300€, μετακινούμενοι με ποδήλατα και με τα πόδια.

Στο Άθλημα του Τένις, πολύ πιο ασφαλές λόγω της έκτασης των γηπέδων, με το πολύ 4 άτομα ανά 658 τ.μ. γηπέδου και με αποστάσεις πλέον των 15 μ. ανά αθλούμενο, αναγκάζονται να κινηθούν για άθληση με «πράσινα» μέσα σε περιορισμένο εύρος 2 χλμ. εντός των Δήμων που ανήκουν.

Την ίδια ώρα η Πολιτική Προστασία επιτρέπει μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο και από Νομό σε Νομό άλλων Αθλημάτων, με συγκέντρωση ανά γήπεδο πλέον των 250 ατόμων, όπως παρακολουθούμε στις απευθείας μεταδόσεις των καναλιών της TV.

Παράλληλα όλοι οι Αθλητές των εκλεκτών Αθλημάτων μετακινούνται με αυτοκίνητα, για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους και είναι νόμιμοι.

Ας εγκριθούν και εφαρμοστούν Υγειονομικά Πρωτόκολλα για όλα τα Αθλήματα, για να νοιώσουν ισότιμοι οι Έλληνες Πολίτες, Αθλητές/τριες, Αθλούμενοι, οι εργαζόμενοι Ιατροί, Προπονητές, Διαιτητές, Φυσικοθεραπευτές, και οι ενασχολούμενοι με τον Αθλητισμό γενικότερα.

Πρέπει να πάρει θέση ο Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Σπύρος Ζαννιάς
Πρόεδρος Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης
Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης

Σπύρος Ζαννιάς: κ. Χαρδαλιά, άλλοι πάνε για άθληση με Ferrari και άλλοι με ποδήλατα και πόδια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα