Τσιτσιπάς: «Απίστευτο αυτό που ζω, ο κόσμος μου έδωσε ώθηση»!

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Απίστευτο αυτό που ζω, ο κόσμος μου έδωσε ώθηση»!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν τόσο ευτυχισμένος που δεν μπορούσε να περιγράψει εύκολα τον μεγάλο θρίαμβό του στην O2 Arena!
Μετά το τέλος του αγώνα ο Τσιτσιπάς έγινε περιζήτητος για δηλώσεις. Ο Έλληνας πρωταθλητής επισήμανε μεταξύ άλλων πως «ειλικρινά δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Ήμουν ήρεμος και δεν σκεφτόμουν πολύ ειδικά στην διάρκεια του 2ου σετ. Κοίταξα να έχω καθαρό μυαλό. Ήταν ένα πολύ καλό σετ για μένα.
Είναι απίστευτο. Απίστευτο αυτό που ζω. Ασύλληπτο. Βίωσα και την στήριξη του κόσμου. Με βοήθησαν πολύ μου έδωσαν έξτρα κίνητρο & ώθηση αλλά και με στήριξαν με τις ελληνικές σημαίες». Ο Στέφανος ρωτήθηκε και για το ματωμένο γόνατό του μετά το παιχνίδι αλλά δεν ήταν κάτι το οποίο έδειχνε να τον απασχολεί εκείνη την στιγμή μετά από έναν τόσο μεγάλο θρίαμβο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED