Αλκαράθ και Κετσμάνοβιτς έκλεισαν ραντεβού στους «16» (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
O Κάρλος Αλκαράθ σερβίρει
Ο Κάρλος Αλκαράθ πέρασε ξεκούραστα το εμπόδιο του Σανγκ, ενώ ο Κετσμάνοβιτς επέστρεψε από 1-2 στα σετ και απέκλεισε τον Πολ.

Μόλις μία ώρα και 6 λεπτά έπαιξε ο Κάρλος Αλκαράθ στον τρίτο γύρο του Australian Open.

Απέναντι στον Κινέζο Ζ. Σανγκ, κέρδισε με 6-1, 6-1 τα πρώτα δύο σετ, πριν αποσυρθεί με πρόβλημα ο Κινέζος στο 1-0 του τρίτου σετ.

Ο Καρλίτος θα έχει στον επόμενο γύρο ένα δύσκολο εμπόδιο, αυτό του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, ο οποίος έκανε μεγάλη ανατροπή τα ξημερώματα κόντρα στον Τόμι Πολ. Πήρε με 6-4 το πρώτο σετ, έχασε με 6-3, 6-2 τα επόμενα δύο και στο 4ο επικράτησε σε tie break θρίλερ (9-7) και πήρε το σετ με 7-6, με τον Πολ να καταρρέει και τον Σέρβο να επικρατεί με 6-0 στο πέμπτο σετ.

Στον επόμενο γύρο βρίσκεται και ο Χουμπέρτ Χουρκάτζ ο οποίος απέκλεισε τον Γάλλο Ουμπέρ με 3-6, 6-1, 7-6, 6-3 και στους «16» θα βρει έναν ακόμη Γάλλο.

Το… τρελό όνειρο συνεχίζεται για τον Αρτούρ Καζό, ο οποίος μετά τον Ρούνε απέκλεισε και τον Γκρίκσπουρ και μάλιστα εύκολα με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-1).

Ο Καζό μπήκε με wild card στο κυρίως ταμπλό και από το Νο122 που βρίσκεται, ο 21χρονος έχει εξασφαλίσει άνοδο 39 θέσεων και θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα στο Νο83, μπαίνοντας για πρώτη φορά στο Top100. Αν ξεπεράσει και τον Χουρκάτζ, τότε θα… εκτοξευτεί στο Νο57.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα