Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου»

Newsroom
Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου»
O Nόβακ Τζόκοβιτς αρχικά άκουσε τον Στέφανο Τσιτσιπά να τον χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών και μετά ο Σέρβος είχε τα δικά του καλά λόγια.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τη σειρά του αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον τελικό του Australian Open.

O 35χρονος Σέρβος κρατώντας στην αγκαλιά του το 10ο τρόπαιο του από το Australian Open είπε στον 24χρονο Έλληνα: «Πρέπει να πω ότι είμαι συγκινημένος από τα λόγια του Στέφανου, σε ευχαριστώ πολύ, στο κορτ είμαστε ανταγωνιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας.

Αναγνωρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου και αναγνωρίζω την προσπάθειά σου και σε συγχαίρω για το εκπληκτικό σου τουρνουά. Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός στα Grand Slam, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου».

Παράλληλα, ο Τζόκοβιτς είπε για τον Τσιτσιπά: «Είσαι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που υπάρχει στο tour και πιστεύω και πως είσαι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους εκτός γηπέδου, το είπα και πριν δυο μέρες αυτό και το πιστεύω.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τη Σερβία, λέγοντας: «Είναι δύο σχετικά μικρές χώρες, χωρίς μεγάλη παράδοση στο τένις. Δεν είχαμε πολλούς παίκτες για να παρακολουθούμε όταν ήμασταν μικροί, οπότε πιστεύω πως το μήνυμα για όλους τους μικρούς παίκτες που το βλέπουν αυτό τώρα και ονειρεύονται να βρεθούν εδώ που βρισκόμαστε απόψε εγώ και ο Στέφανος, είναι να κάνετε μεγάλα όνειρα, να τολμάτε να ονειρεύεστε, γιατί τα πάντα είναι πιθανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα