Australian Open: Ο Τζόκοβιτς «κατάπιε» τον Ρούμπλεφ, με περίπατο στα ημιτελικά

Newsroom
Australian Open: Ο Τζόκοβιτς «κατάπιε» τον Ρούμπλεφ, με περίπατο στα ημιτελικά
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσα σε δύο ώρες καθάρισε τον προημιτελικό με τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-1, 6-2, 6-4 στο Australian Open.


O Νόβακ Τζόκοβιτς έστησε πάρτι στη Rod Laver Arena και νικώντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-1, 6-2, 6-4 πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στα ημιτελικά του Australian Open.

O Σέρβος για 10η φορά στην καριέρα του θα δώσει το «παρών» στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και ο δρόμος για τον 10ο τελικό μοιάζει ορθάνοιχτος, καθώς αντίπαλός του την Παρασκευή (27/1) θα είναι ο πρωτάρης σε τέτοιες καταστάσεις Αμερικανός, Τόμι Πολ.

Για τον Τζόκοβιτς αυτός θα είναι ο 44ος ημιτελικός του σε Grand Slam στην προσπάθειά του να γίνει για 10η φορά πρωταθλητής στη Μελβούρνη και να πιάσει τον Ράφαελ Ναδάλ στους 22 τίτλους στα Slam.

Παράλληλα, ο έφθασε στις 26 διαδοχικές νίκες στο Australian Open, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Αντρέ Αγκάσι και η λογική λέει πως θα τον ξεπεράσει.

O Αντρέι Ρούμπλεφ στη 2η παρουσία του σε προημιτελικό στο Australian Open απογοήτευσε ή καλύτερα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο παιχνίδι του μεγάλου του αντιπάλου.

Eιδικότερα στα δύο πρώτα σετ όπου μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να πάρε όλα κι όλα τρία games

Στο 3ο σετ ο 25χρονος Ρώσος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση. Ο Τζόκοβιτς με break έκανε το 1-0 και μετά το 2-0, ο Ρούμπλεφ που δεν πέτυχε break σε πέντε συνολικά ευκαιρίες, μείωνε στο ένα game, μέχρι το 5-4, όταν ο Σέρβος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, τελειώνοντας με love game τον προημιτελικό.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα