Τζόκοβιτς: «Υπάρχουν θετικά σημάδια για να επιστρέψω στην Αυστραλία»

Newsroom
Τζόκοβιτς: «Υπάρχουν θετικά σημάδια για να επιστρέψω στην Αυστραλία»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι οι δικηγόροι του είναι σε συζητήσεις με την κυβέρνηση της Αυστραλίας για να αρθεί η 3ετης απαγόρευση εισόδου στη χώρα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε αισιόδοξος για πιθανή επιστροφή του το 2023 στο Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας, μιλώντας στο Sportal επιβεβαίωσε τις συζητήσει των εκπροσώπων του με την κυβέρνηση της Αυστραλίας, όπου προσπαθεί να αρθεί η 3ετης απαγόρευση εισόδου στη χώρα, την οποία αποφάσισε το δικαστήριο της Μελβούρνης.

Ο Νόλε απελάθη τον περασμένο Γενάρη γιατί είχε παραβιάσει το πρωτόκολλο και προσπάθησε να μπει στη χώρα, ενώ υπήρχε απαγόρευση για μη εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού. Πλέον τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει όμως είναι σε ισχύ η 3ετης απαγόρευση εισόδου στη χώρα.

Αυτό, γίνεται προσπάθεια να αλλάξει και όπως λέει ο ίδιος, τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο.

«Υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια όσον αφορά την Αυστραλία, αλλά ακόμα ανεπίσημα. Έχω επικοινωνήσει με τους δικηγόρους μου στην Αυστραλία και είναι σε επαφή με τις αρχές σχετικά με την υπόθεσή μου. Ελπίζω να πάρω μια απάντηση τις επόμενες εβδομάδες, όποια κι αν είναι αυτή. Φυσικά προτιμώ να είναι θετική, αλλά θέλω να είναι σύντομα ώστε να έχω αρκετό χρόνο για να προετοιμαστώ για την αρχή της σεζόν, αν αυτό είναι στην Αυστραλία» είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

«Θέλω πολύ να πάω εκεί. Έχω ξεχάσει ό,τι έγινε φέτος και θέλω απλά να παίξω τένις, να προσπαθήσω για το καλύτερο. Η Αυστραλία πάντα ήταν ένα μέρος που έπαιζα το καλύτερό μου τένις, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, οπότε το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο. Αυτή τη φορά ακόμα μεγαλύτερο. Ελπίζω για μια θετική απάντηση» πρόσθεσε ο Νόλε.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα