Australian Open: Ο Σίνερ απέκλεισε τον Ντε Μινόρ και… περιμένει τον Τσιτσιπά

Newsroom
Australian Open: Ο Σίνερ απέκλεισε τον Ντε Μινόρ και… περιμένει τον Τσιτσιπά
Κυρίαρχο τένις από τον Γιάνικ Σίνερ που πήρε θέση στην 8αδα κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Αλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Γιάνικ Σίνερ έδειξε σήμερα στο Australian Open ότι είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβασή του.

Ο Ιταλός επικράτησε με 3-0 σετ του Αλεξ Ντε Μινόρ (7-6, 6-3, 6-4) και συνεχίζει στα προημιτελικά όπου περιμένει είτε τον Στέφανο Τσιτσιπά, είτε τον Τέιλορ Φριτζ.

Ο Σίνερ περιόρισε σημαντικά τα αβίαστα λάθη του στο παιχνίδι και έβγαλε περισσότερους winners, απέναντι στον Αυστραλό, ο οποίος όσο κι αν προσπαθούσε, δεν κατάφερε να πάρει κανέναν από τους κρίσιμους πόντους στο ματς, απέναντι σε έναν Ιταλό που... τρόμαξε κόσμο με την σημερινή του εμφάνιση.

Στο πρώτο σετ ο Σίνερ με 3 winners και 3 αβίαστα λάθη του αντιπάλου του, πήρε το tie break με 7-3, ενώ στο δεύτερο βρήκε γρήγορα ένα break και προηγήθηκε με 3-0 για να πάρει το σετ με 6-3.

Break έκανε και στο πρώτο game του τρίτου σετ και βρέθηκε κοντά σε δεύτερο, αλλά με τρεις winners στη σειρά ο Ντε Μινόρ έμεινε σε επαφή στο σκορ (1-2). O Ιταλός όμως δεν έλεγε να χάσει service game και με ένα ακόμη break έφτασε στο 4-1. Ο Ντε Μινόρ το πήρε πίσω για να μειώσει σε 4-2 και κράτησε το σερβίς του για να κάνει το 4-3 και να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι.

Ομως δεν βρήκε δεύτερο break με αποτέλεσμα ο Σίνερ να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

@Photo credits: Twitter, Tennis.com
  • Tags:
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα