Australian Open: Ο Μάρεϊ πήρε την ματσάρα με τον Μπασιλασβίλι

Newsroom
Australian Open: Ο Μάρεϊ πήρε την ματσάρα με τον Μπασιλασβίλι
Ο Αντι Μάρεϊ συνεχίζει στο Australian Open μετά από τον «μαραθώνιο» των πέντε σετ με τον Μπασιλασβίλι.

Ματσάρα έγινε μεταξύ του Αντι Μάρεϊ και του Νικολόζ Μπασιλασβίλι στον πρώτο γύρο του Australian Open.

Οι δυο τους έπαιξαν έναν αγώνα τριών ωρών πριν μία εβδομάδα στο Σίδνεϋ και σήμερα ακολούθησε άλλος ένας «μαραθώνιος» 3 ωρών και 52 λεπτών. Όπως και στο Σίδνεϋ, έτσι και στη Μελβούρνη νικητής ήταν ο Μάρεϊ που επικράτησε με 3-2 σετ (6-1, 3-6, 6-4, 6-7, 6-4).

Αν και ο Μπασιλασβίλι τον ισοπέδωσε σε winners (69-25), o Γεωργιανός είχε 99 αβίαστα λάθη (46 ο Σκωτσέζος) και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Μάρεϊ πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι δεχόταν αποδοκιμασίες στην διάρκεια του ματς, αλλά και στις δηλώσεις του στο τέλος, από μικρή μερίδα λόγω των διαμαρτυριών του στην αρχή του παιχνιδιού.

Επόμενος αντίπαλος για τον Μάρεϊ ο Ιάπωνας Ντάνιελ που πέρασε από τα προκριματικά και απέκλεισε έναν άλλον παίκτη των προκριματικών (3-0 τον Χιλιανό Βέρα) στον πρώτο γύρο.

Στα πέντε σετ οι Αλιασίμ και Κρέσι

Πέντε σετ χρειάστηκε και ο Φελίξ Ογκέρ Αλιασίμ για να αποκλείσει τον Εμιλ Ρουσουβουόρι (6-4, 0-6, 3-6, 6-3, 6-3). Ο Καναδός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ομοίως και ο Μαξίμ Κρέσι που στον αμερικανικό «εμφύλιο» με τον Τζον Ισνερ, κέρδισε 3-2 σετ (7-6, 7-5, 6-7, 6-7, 6-4) έπειτα από 4 ώρες και 10 λεπτά, σε ένα ματς που οι δυο τους είχαν 70 άσους (31-39 ο Ισνερ), με τον νικητή να μετρά 92 winners.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
  • Tags:
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα