Australian Open: Αλλαξε η απόφαση, με 50% πληρότητα στις κερκίδες

Κώστας Ευθυμιάδης
Australian Open: Αλλαξε η απόφαση, με 50% πληρότητα στις κερκίδες
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας ανακοίνωσε νέα μέτρα που επηρεάζουν και το Australian Open.

Αν και οι διοργανωτές του Australian Open είχαν ανακοινώσει το φθινόπωρο πως τα γήπεδα θα γεμίσουν στο 100% με εμβολιασμένους θεατές, η απόφαση άλλαξε σήμερα.

Η πανδημία είναι απρόβλεπτο το πως θα εξελιχθεί και ο Σκοτ Μόρισον, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, ανακοίνωσε νέα μέτρα που επηρεάζουν και το grand slam της Μελβούρνης.

Όπως ανακοινώθηκε, οι αγώνες θα γίνουν με πληρότητα στο 50% όσον αφορά τα τρία μεγάλα γήπεδα. Ηδη έχουν πουληθεί δεκάδες χιλιάδες εισιτήρια και θα ισχύσουν κανονικά, ωστόσο από δω και στο εξής, η πώληση εισιτηρίων θα σταματά στο 50% της χωρητικότητας των κεντρικών γηπέδων. Αντίθετα, τα ground passes για τα υπόλοιπα court θα ισχύσουν κανονικά.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε, οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές παντού και θα βγαίνουν μόνο την ώρα του φαγητού ή του ποτού, ενώ στους εσωτερικούς χώρους θα υπάρχει το όριο του ενός ατόμου ανά δύο τετραγωνικά μέτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα