Η οικογένεια Τζόκοβιτς σταμάτησε την συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του σε event ενώ είχε νοσήσει (vid)

Newsroom
Η οικογένεια Τζόκοβιτς σταμάτησε την συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του σε event ενώ είχε νοσήσει (vid)
Πολλά τα αρνητικά σχόλια για την οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς και την συνέντευξη Τύπου που έκανε μετά την δικαστική απόφαση.

Ολη η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στήθηκε σε ένα πάνελ για να… αποθεώσει τον Σέρβο τενίστα.

Γονείς, αδερφός και θείος στήθηκαν μπροστά σε δημοσιογράφους αποθεώνοντας το Νο1 του κόσμου και με πολλές υπερβολές και αφού ευχαρίστησαν τον δικαστή για την απόφασή του, έκαναν επίθεση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας λέγοντας πως τον πολεμάει γιατί «είναι ο καλύτερος στο δικό τους άθλημα» μεταξύ άλλων.

Στην ουσία όμως της υπόθεσής του, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ενώ δηλώνει πως στις 16 Δεκεμβρίου νόσησε, μία ημέρα μετά πήγε σε εκδήλωση με παιδιά, χωρίς να φορά μάσκα, κανείς από τα μέλη της οικογένειας του Νόλε δεν απάντησε.

Αντίθετα, ο αδερφός του, Τζόρτζιε, αποφάσισε με… δημοκρατικές διαδικασίες να σταματήσει την συνέντευξη Τύπου.

Αν και δέχτηκαν μεγάλη πίεση γι’ αυτό το θέμα, δεν είπαν λέξη στους δημοσιογράφους, παρά μόνο αυτά που ήθελαν να βγάλουν από μέσα τους, κάνοντας λόγο για «νίκη του ελεύθερου κόσμου» μεταξύ άλλων.

H στάση τους και ο τρόπος που σταμάτησαν την συνέντευξη Τύπου, σχολιάστηκε με έντονα αρνητικό τρόπο από τα ΜΜΕ.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα