Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε αίτημα των Αυστραλών για μετάθεση της δίκης

Βασίλης Μπαλατσός
Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε αίτημα των Αυστραλών για μετάθεση της δίκης
Οι νομικοί εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών της Αυστραλίας κατέθεσαν επίσημο αίτημα για μετάθεση της δίκης για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, το οποίο όμως δεν έγινε αποδεκτό.

Για την ερχόμενη Δευτέρα (10/1) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Νόβακ Τζόκοβιτς για την απέλαση του Σέρβου σταρ από την Αυστραλία με την αιτιολόγηση πως δεν πληρούσε τους υγειονομικούς όρους εξασφάλισης άδειας εισόδου στη χώρα.

Από την πλευρά του το Υπουργείο Εσωτερικών της Αυστραλίας κατέθεσε αίτημα για την αναβολή της εκδίκασης και τη μετάθεση της για την Τετάρτη (12/1). Το αίτημα της κυβέρνησης των Αυστραλών έπεσε στο «κενό», καθώς ο δικαστής Άντονι Κέλι το απέρριψε.

Το Υπουργείο ζήτησε την αναβολή μία μέρα μετά την κατάθεση εγγράφων των δικηγόρων του Τζόκοβιτς, ώστε να προσπαθήσει να παραμείνει στην Αυστραλία, προκειμένου να αγωνιστεί στο Australian Open.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα