Australian Open: Το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει στο τουρνουά η καθυστέρηση της απόφασης για τον Τζόκοβιτς

Newsroom
Australian Open: Το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει στο τουρνουά η καθυστέρηση της απόφασης για τον Τζόκοβιτς
Για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί η κλήρωση για το ταμπλό των προκριματικών, αλλά η υπόθεση Τζόκοβιτς έχει περιπλέξει λίγο την κατάσταση.

Προβλήματα ακόμη και στην κλήρωση του Australian Open δημιουργεί η υπόθεση Τζόκοβιτς. Αυτό γιατί ως την Δευτέρα δεν θα γίνει γνωστό αν θα ανατραπεί η κατάσταση και θα πάρει την βίζα για να αγωνιστεί στην διοργάνωση ή θα απελαθεί.

Η υπόθεσή του επηρεάζει την κλήρωση των προκριματικών η οποία έχει οριστεί για την Κυριακή, με τους αγώνες να αρχίζουν την Δευτέρα.

Αν ο Νόλε δεν αγωνιστεί, τότε θα πρέπει να καλυφθεί η θέση του στο ταμπλό από το Νο1 των προκριματικών που σε αυτή την περίπτωση είναι ο Πολωνός Μάιχζακ.

Η υπόθεση του Τζόκοβιτς θα αρχίσει να εξετάζεται στις 10 το πρωί, τοπική ώρα, ενώ μία ώρα μετά θα αρχίσουν τα ματς των προκριματικών. Αν -υποθετικά- ο Μάιχζακ παίξει την ίδια ημέρα και αργότερα ανακοινωθεί ότι ο Σέρβος πρέπει να φύγει από την χώρα, τότε ο Πολωνός θα πρέπει να πάει στο κυρίως ταμπλό, κάτι που θα… αδικεί τον αντίπαλό του στα προκριματικά που θα μπορούσε να τον έχει αποφύγει και να έχει καλύτερη τύχη.

Ακόμη… χειρότερα, μπορεί ο Μάιχζακ να χάσει το ματς στα προκριματικά και να βγει αργότερα η απόφαση για τον Νόλε, όπου αν αποχωρήσει από την Αυστραλία, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα πράξουν οι διοργανωτές.

Το πιθανότερο σενάριο πάντως για να αποφύγουν το ρεζιλίκι, είναι να βάλουν την Τρίτη την αναμέτρηση του Πολωνού ώστε να έχουν την ευελιξία να καλύψουν και το δικό του κενό από τα προκριματικά.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα