Νικ Κύργιος: «Καταστροφικό εάν δεν παίξουν στη Μελβούρνη οι Big-3»

Newsroom
Νικ Κύργιος: «Καταστροφικό εάν δεν παίξουν στη Μελβούρνη οι Big-3»
O Νικ Κύργιος μίλησε για την ζημιά που θα πάθει το Australian Open εάν στη Μελβούρνη δεν ταξιδέψει κανένα μέλος του Big-3.

O Ρότζερ Φέντερερ έχει πάρει ήδη απουσία. Ο Ράφα Ναδάλ έχει χτυπηθεί από τον Covid-19 και είναι αμφίβολο εάν θα αποφασίσει να παίξει.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι και ο τελευταίος νικητής, ακύρωσε την συμμετοχή του στο ATP Cup και κανείς δεν ξέρει εάν θα παίξει στο Australian Open αφού κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι εμβολιασμένος.

Ο Νικ Κύργιος από την άλλη μετά από μήνες θα επιστρέψει στη δράση στο Australian Open 2022 (17-30/1) αλλά θεωρεί πως θα είναι κατατροφή να μην συμμετάσχει κανείς από τους Big-3.

«Είναι κάτι που έχω ξαναπεί, πιστεύω πως οι Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς χρειάζεται να παίζουν. Αν οι τρεις τους δεν παίξουν εδώ θα είναι καταστροφικό. Θα είναι μια απόλυτη καταστροφή για τους φιλάθλους και τον κόσμο που απολαμβάνει το τένις.

Ναι, προφανώς είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεότερους παίκτες να πετύχουν κάτι, αλλά σαν σύνολο, τους χρειαζόμαστε ως μέρος του αθλήματος», είπε μεταξύ άλλων στην AGE ο Νικ Κύργιος.

@Photo credits: Twitter Nick Kyrgios
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα