Ρούμπλεφ: «Εγώ θα έλεγα να μην περιμένετε τον Τζόκοβιτς στο Australian Open»

Newsroom
Ρούμπλεφ: «Εγώ θα έλεγα να μην περιμένετε τον Τζόκοβιτς στο Australian Open»
Σαν παρτίδα… πόκερ βλέπει ο Αντρέι Ρούμπλεφ το «σίριαλ» με την συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Australian Open.

Τις αμφιβολίες του για την παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open εξέφρασε ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος τενίστας μιλώντας στο Eurosport, στάθηκε στο θέμα των εμβολιασμών και τον κανονισμό της Πολιτείας της Βικτόρια, όπου κανένας δεν θα μπορεί να πάρει βίζα, εκτός κι αν λάβει ιατρική εξαίρεση για το εμβόλιο. Πάνω σε αυτό ο Τζόκοβιτς φέρεται να προσπαθεί να «πατήσει» ώστε να πάει να αγωνιστεί, αν και ανεμβολίαστος.

Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ο Σέρβος για το τι θα κάνει, δείχνει κατά τον Ρούμπλεφ πως παρασκηνιακά γίνονται κινήσεις για να λυθεί το ζήτημα και να πάει στην Μελβούρνη ο Νόλε έστω και χωρίς να έχει εμβολιαστεί.

«Απ' ότι καταλαβαίνω γίνεται κάτι σαν μια παρτίδα πόκερ, οπότε δεν ξέρω ποιος θα είναι ο πρώτος που θα υποκύψει. Εμένα μου φαίνεται πως στο τέλος απλά θα αποφασίσει να μην πάει και το Australian Open θα γίνει κανονικά, επειδή ο Ναδάλ ήδη είναι καθ' οδόν» είπε χαρακτηριστικά ο Ρούμπλεφ.

«Ωστόσο αν ο Νόβακ δεν πάει, θα είναι περίεργο, γιατί μετά θα ακολουθήσουν τα αμερικανικά τουρνουά, όπου επίσης θα μας ζητήσουν να είμαστε εμβολιασμένοι. Όπως ερμηνεύω εγώ τα σημεία, θα έλεγα να μην τον περιμένετε πάντως» πρόσθεσε ο Ρώσος τενίστας που αναφέρθηκε γενικότερα στο θέμα του εμβολιασμού.

«Το εμβόλιο είναι πολύ σημαντικό, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε οι άνθρωποι να έχουν επιλογή. Αν κάποιος επιλέξει να μην κάνει το εμβόλιο και να κάτσει σπίτι, γιατί να μην μπορεί;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα