Australian Open: Εκτός grand slam και ο Ράονιτς

Newsroom
Australian Open: Εκτός grand slam και ο Ράονιτς
Ο Μίλος Ράονιτς προστέθηκε στη λίστα με τις απουσίες από το Australian Open.

Κάθε μέρα μετρούν και μία απώλεια οι διοργανωτές του Australian Open. Στην -ήδη- μεγάλη λίστα, προστέθηκε και το όνομα του Μίλος Ράονιτς.

Ο Καναδός με το «φαρμακερό» σερβίς, τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό και στον αχίλλειο, το οποίο υπολόγιζε ότι θα τον αφήσει εκτός τρεις μήνες και θα προλάβαινε το πρώτο grand slam του 2022.

Ωστόσο, υπήρξε υποτροπή με αποτέλεσμα να ανακοινώσει στους διοργανωτές ότι θα απουσιάσει.

Το όνομα του φιναλίστ του Wimbledon to 2016, προστίθεται στη λίστα με τις σημαντικές απουσίες του Australian Open, στις οποίες είναι μεταξύ άλλων οι Φέντερερ, Βαβρίνκα, Σερένα Γουίλιαμς, Αντρεέσκου, Πλίσκοβα, Μπρέιντι, Μούτσοβα κ.α.

Αμφίβολος είναι και ο Ναδάλ, ενώ ο Τζόκοβιτς ακόμη δεν έχει ανακοινώσει αν θα κατέβει στην Μελβούρνη, κάτι που πάντως δείχνει το πιθανότερο σενάριο καθώς οι Αυστραλοί έχουν θεσπίσει επιτροπή που θα εξετάζει το ενδεχόμενο εξαίρεσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε ορισμένους αθλητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα