Australian Open: «Ελπίζουμε να έρθει ο Ναδάλ, θα είναι απογοητευτικό αν δεν έρθει ο Τζόκοβιτς»

Κώστας Ευθυμιάδης
Australian Open: «Ελπίζουμε να έρθει ο Ναδάλ, θα είναι απογοητευτικό αν δεν έρθει ο Τζόκοβιτς»
Αισιόδοξοι για την παρουσία του Ναδάλ στο Open της Μελβούρνης οι διοργανωτές, αλλά κρατούν… μικρό καλάθι για Τζόκοβιτς.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι διοργανωτές του Australian Open. Το ένα όνομα μετά το άλλο αποσύρεται είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω… εμβολιασμού και τώρα έχουν και τα κρούσματα κορονοϊού.

Ο Ράφαελ Ναδάλ μολύνθηκε πρόσφατα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ενώ Μπένσιτς και Τζαμπέρ μολύνθηκαν κι αυτές και δεν είναι γνωστό αν θα προλάβουν να είναι έτοιμες για να αγωνιστούν.

Αυτό που «καίει» περισσότερο τους Αυστραλούς βέβαια, είναι αν θα ταξιδέψουν ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ράφαελ Ναδάλ.

Για τον Ισπανό, ο διευθυντής του Australian Open, Κρεγκ Τίλι δήλωσε αισιόδοξος πως θα προλάβει να ταξιδέψει και να αγωνιστεί.

«Πιστεύω πως ο Ράφα θα είναι εδώ. Παίκτες που βρέθηκαν τώρα θετικοί, θα περάσουν μια περίοδο που δεν θα είναι πλέον μεταδοτικοί, οπότε θα είναι εντάξει. Αν είναι να βρεθεί κάποιος θετικός και θέλει να παίξει στο Australian Open, η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Αντίθετα, πιο αινιγματικός ήταν με τον Τζόκοβιτς καθώς ούτε ο ίδιος γνωρίζει τις προθέσεις του Σέρβου, ο οποίος δήλωσε βέβαια ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του πριν τα Χριστούγεννα.

«Αν ο Νόβακ εμφανιστεί στο Australian Open, είτε θα έχει κάνει το εμβόλιο, είτε θα έχει λάβει κάποια ιατρική εξαίρεση. Αλλά σε ό,τι αφορά τα ιατρικά, δεν μιλάει σε κανέναν. Δεν θα τον ρωτήσω, δεν είναι δική μου δουλειά. Θα ξέρω ότι πληροί μια από τις προϋποθέσεις. Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες εδώ, θα ήθελα να έχουμε και τον Τζόκοβιτς. Θα είναι φανταστικό να πληροί τις προϋποθέσεις, διαφορετικά θα είναι απογοητευτικό» ανέφερε ο Τίλι.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα