ΜΜΕ Αυστραλίας: «Ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί στο Australian Open με ιατρική εξαίρεση»

Κώστας Ευθυμιάδης
ΜΜΕ Αυστραλίας: «Ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί στο Australian Open με ιατρική εξαίρεση»
Η Tennis Australia ετοιμάζεται να παρακάμψει τις οδηγίες της κυβέρνησης της Βικτόρια για τους εμβολιασμένους τενίστες και να επιτρέψει με εξαίρεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνιστεί!

Οι διοργανωτές του Australian Open ετοιμάζονται να παρακάμψουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την μη είσοδο τενιστών στη χώρα χωρίς να έχουν εμβολιαστεί, για χάρη του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Νόλε δηλώνει ανυποχώρητος στο θέμα του εμβολιασμού και ο λόγος που ως τώρα δεν έχει ανακοινώσει αν θα πάει ή όχι στη Μελβούρνη, είναι γιατί -όπως φαίνεται- δούλευε ολόκληρος μηχανισμός για να του επιτρέψει να πάει, χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο και να χρειαστεί να μπει σε 14ημερη καραντίνα.

Όπως αναφέρουν, οι Αυστραλοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρει ο Σέρβος «ιατρική εξαίρεση» την οποία έχει ήδη καταθέσει η ομάδα του αθλητή. Σε αυτήν, επικαλείται σοβαρό λόγο που δεν εμβολιάζεται και ελπίζει ότι έτσι όχι μόνο θα αγωνιστεί, αλλά θα γλιτώσει και την καραντίνα.

Η ομοσπονδία του τένις της Αυστραλίας θέλει να τον έχει με κάθε τρόπο, καθώς θα ήταν ιδανικό να φτάσει τα 10 grand slam στη Μελβούρνη και τα 21 συνολικά, γράφοντας ιστορία καθώς θα ξεπεράσει Φέντερερ και Ναδάλ.

Το ζήτημα είναι βέβαια αν θα εγκριθεί το αίτημα αυτό και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει στην πολιτεία της Βικτόρια όπου ο κυβερνήτης της, Ν. Αντριους έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψει εξαιρέσεις ασχέτως ονόματος…


 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα