Γούντμπριτζ: «Ο Τζόκοβιτς πρέπει να εμβολιαστεί άμεσα αν θέλει να κατέβει στο Australian Open»

Newsroom
Γούντμπριτζ: «Ο Τζόκοβιτς πρέπει να εμβολιαστεί άμεσα αν θέλει να κατέβει στο Australian Open»
Ο Τοντ Γούντμπριτζ εξήγησε γιατί ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρέπει να πάρει εντός της εβδομάδας τις αποφάσεις του για το αν θα εμβολιαστεί και θα κατέβει στο Australian Open.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Νόβακ Τζόκοβιτς όσον αφορά την συμμετοχή του στο Australian Open.

Η διοργάνωση μπορεί να διεξάγεται τον Ιανουάριο, αλλά οι λίστες συμμετοχής κλείνουν στις 6 Δεκεμβρίου. Και σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης της Βικτόρια, κανένας τενίστας που δεν έχει εμβολιαστεί, δεν θα πάρει βίζα για να κατέβει στην διοργάνωση.

Φυσικά όλοι περιμένουν να δουν τι θα αποφασίσει ο Σέρβος τενίστας ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση. Ωστόσο, όπως τόνισε ο πρώην τενίστας από την Αυστραλία και νυν σχολιαστής αγώνων, Τοντ Γούντμπριτζ, δεν έχει πολλά περιθώρια καθώς αν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να το κάνει εντός της εβδομάδας.

«Η ομάδα του το ξέρει καλά πως τα entry list κλείνουν έξι εβδομάδες πριν το τουρνουά. αυτό σημαίνει στις 6 Δεκεμβρίου. Όμως αν θέλει να παίξει και στο ATP Cup και να κάνει μια προετοιμασία προσαρμογής, θα πρέπει να εμβολιαστεί εντός της εβδομάδας» εξήγησε ο πρώην τενίστας με τους 16 τίτλους στο διπλό, σε grand slam.

«Δεν θα ήταν ωραίο να μην έρθει. Δε νομίζω ότι θέλει να αρχίσει η χρονιά με μια πεταμένη ευκαιρία να γίνει ο πρώτος στην ιστορία σε τίτλους grand slam. Οπότε πρέπει να απαντήσει για το που στέκεται στο ζήτημα του εμβολιασμού» πρόσθεσε ο διευθυντής του Australian Open, Κρεγκ Τίλι που υπενθύμισε πως όλα πρέπει να γίνουν άμεσα καθώς εφόσον έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, θα πρέπει να τρέξουν για την διαδικασία για την βίζα.

«Ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να κάνεις το εμβόλιο. Μπορείς να κάνεις το μονοδοσικό της Johnson & Johnson. Αλλιώς αν επιλέξει άλλο εμβόλιο θα πρέπει να γίνει διπλό και το παράθυρο για να προλάβει να είναι στην ώρα του στη Μελβούρνη, θα κλείσει σημαντικά» πρόσθεσε.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα