Australian Open: Σε prime time οι ημιτελικοί των γυναικών για πρώτη φορά

Newsroom
Australian Open: Σε prime time οι ημιτελικοί των γυναικών για πρώτη φορά
Οι διοργανωτές του Australian Open αποφάσισαν να πάνε στο νυχτερινό πρόγραμμα τους ημιτελικούς των γυναικών.

Με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την πρώτη φορά που γυναίκες αγωνίστηκαν στο Australian Open, οι διοργανωτές αποφάσισαν να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για το γυναικείο τουρνουά, το 2022.

Για πρώτη φορά στην διοργάνωση, οι ημιτελικοί των γυναικών δεν θα γίνουν μεσημέρι, αλλά το βράδυ και σε prime time ώρες.

Τελευταία φορά που είδαμε τέτοια αλλαγή στο τουρνουά ήταν με τον τελικό του 2009 που έγινε για πρώτη φορά τότε Σάββατο βράδυ και τώρα οι διοργανωτές αποφάσισαν να πράξουν το ίδιο με τους ημιτελικούς.

«Καθώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την πρώτη γυναικεία συμμετοχή, αποφασίσαμε να βάλουμε σε prime time ώρα της τηλεόρασης τα ματς της Πέμπτης που θα είναι οι ημιτελικοί των γυναικών» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του grand slam, Κρεγκ Τίλι.

«Από το 2009 που βάλαμε τον τελικό των γυναικών νύχτα, τραβήξαμε περισσότερους τηλεθεατές και στην Αυστραλία, αλλά και παγκοσμίως» πρόσθεσε δικαιολογώντας την απόφαση που πήραν οι διοργανωτές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα