Australian Open: Η Κόλινς στον τελικό, 2-0 στην Σβιόντεκ (vids)

Newsroom
Australian Open: Η Κόλινς στον τελικό, 2-0 στην Σβιόντεκ (vids)
Μετά τον ημιτελικό του 2019, η Ντανιέλ Κόλινς έκανε το βήμα παραπάνω και θα παίξει στον τελικό του Australian Open το Σάββατο.

Η Ντανιέλ Κόλινς επικράτησε της Ιγκα Σβιόντεκ με 2-0 σετ (6-4, 6-1) σε 1 ώρα και 16 λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open.

Στον πρώτο τελικό grand slam της καριέρας της όπου θα αντιμετωπίσει το Νο1 του κόσμου, την Ασλεϊ Μπάρτι, η οποία θα παίζει μπροστά στο δικό της κοινό…

Στο πρώτο σετ η Κόλινς αιφνιδίασε την Πολωνή κάνοντας δύο γρήγορα break για να προηγηθεί 4-0. Εκεί συνήλθε η Σβιόντεκ που κράτησε το σερβίς της και έκανε το break για το 4-2.

Η Αμερικανίδα το πήρε πίσω και πήγε να σερβίρει για το σετ, αλλά και πάλι η Σβιόντεκ έκανε break για να μειώσει στη συνέχεια σε 5-4. Η Κόλινς είχε άλλη μία ευκαιρία να τελειώσει το σετ στο σερβίς της και αυτή τη φορά δεν την άφησε να πάει χαμένη, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η 28χρονη με τους δύο μόλις τίτλους στην καριέρα της (πέρυσι σε Παλέρμο και Σαν Χοσέ), μπήκε το ίδιο αποφασιστικά. Εκανε δύο μαζεμένα break ξανά στην Σβιόντεκ και προηγήθηκε με 4-0, βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό grand slam.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα