Σάκκαρη: «Δεν είχα απαντήσεις στο γρήγορο παιχνίδι της Πεγκούλα»

Newsroom
Σάκκαρη: «Δεν είχα απαντήσεις στο γρήγορο παιχνίδι της Πεγκούλα»
Απογοητευμένη από την εμφάνισή της κόντρα στην Πεγκούλα η Μαρία Σάκκαρη.

Περισσότερα περίμενε από τον εαυτό της η Μαρία Σάκκαρη, από το ματς με την Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Αμερικανίδα ήταν σε εξαιρετική μέρα, η Μαρία σε μέτρια, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα τενίστρια να μείνει εκτός συνέχειας στο Australian Open.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Σάκκαρη είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση σήμερα. Οι συνθήκες ήταν γρήγορες, η Τζες έπαιζε πολύ γρήγορα. Δεν είχα απαντήσεις. Προσπάθησα για το καλύτερο, αλλά το παιχνίδι μου δεν ήτα ούτε κοντά στο 60%-70%. Δεν έπαιξα καλά και δεν είχα τύχη. Ήταν απογοητευτικό και ακόμα είναι. Ηξερα ότι η Τζες είναι πολύ καλή παίκτρια. Πριν το ματς εννοείται ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι θα νικήσω. Ξέρω ότι δεν θα κερδίζω κάθε τουρνουά που παίζω από εδώ και πέρα, μόνο και μόνο επειδή είμαι στο Top 10. Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι πολύ. Οι πρώτες 24 ώρες θα είναι δύσκολες και μετά θα συγκεντρωθώ στο επόμενο τουρνουά που είναι η Αγία Πετρούπολη. Πιστεύω ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου τη φετινή σεζόν. Θα συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου».

Το Νο8 του κόσμου στάθηκε στην έντονη ζέστη του ματς, αναφέροντας πως της προκάλεσε έκπληξη που δεν εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες και επικαλέστηκε το άγχος της στη διάρκεια του ματς.

Οσον αφορά το πως θα διαχειριστεί τον αποκλεισμό, είπε: «Μου παίρνει 24 ώρες για να το ξεπεράσω. Θέλω τον χρόνο μου, να μιλήσω με την ομάδα μου, είμαι άνθρωπος που θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά του. Πρέπει να το κάνω για να νιώσω καλύτερα. Είμαι απογοητευμένη τώρα, αλλά θα έρθουν τα καλύτερα. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πέρυσι και ξέρω ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα».

Η Σάκκαρη θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει τους αγώνες σε Αγία Πετρούπολη, Ντουμπάι, Ντόχα, Μαϊάμι και Indian Wells.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα