Σίνερ - Μεντβέντεφ 2-1: Ολοκλήρωσε το… έργο του και πάει τελικό

Ο Γιάνικ Σίνερ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιανίκ Σίνερ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 6-2, 5-7, 6-4 και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Ρώμης.

Τέλος στην υπόθεση νίκη στον ημιτελικό, που αναβλήθηκε την Πέμπτη (15/5) λόγω κακοκαιρίας, έδωσε ο Γιανίκ Σίνερ. Ο Ιταλός τενίστας επικράτησε του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 6-2, 5-7, 6-4 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στη Ρώμη και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο αγώνας συνεχίστηκε από το 7ο game του τρίτο σετ, με τον Σίνερ να έχει προβάδισμα με ένα break (4-2). Ο Μεντβέντεφ κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του, ωστόσο δεν μπόρεσε να… σπάσει αυτό του αντίπαλου του.

Έτσι με συνεχόμενα holds από τους δύο αθλητές ο Νο.1 του κόσμου έκανε το 6-4 στο τρίτο σετ και πανηγύρισε τη νίκη που του έδωσε το εισιτήριο στον τελικό του ιταλικού Masters. Αντίπαλος του Σίνερ θα είναι ο Κάσπερ Ρουντ στον τελικό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ATP Τελευταία Νέα