Τσιτσιπάς: Η ώρα έναρξης του αγώνα με τον Κοβάσεβιτς στα προημιτελικά του Λος Κάμπος

Κώστας Ευθυμιάδης
Τσιτσιπάς: Η ώρα έναρξης του αγώνα με τον Κοβάσεβιτς στα προημιτελικά του Λος Κάμπος
Τρίτο χρονικά ματς στο κεντρικό γήπεδο, θα είναι αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεκσάνταρ Κοβάσεβιτς στο Μεξικό.

Το δεύτερο εμπόδιο για την υπεράσπιση του τίτλου του Στέφανου Τσιτσιπά στο Λος Κάμπος, ακούει στο όνομα Αλεκσάνταρ Κοβάσεβιτς.

Ο Σερβικής καταγωγής Αμερικανός παίκτης, No100 στον κόσμο, απέκλεισε τον Ρίνζι Χιτζικάτα και τα ξημερώματα, για την Ελλάδα, θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου στα προημιτελικά.

Οι τέσσερις αγώνες της φάσης θα γίνουν στο κεντρικό court, με τον αγώνα αυτό να έχει οριστεί τρίτος κατά σειρά, κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσει περίπου στις 03:30 με 04:00 ή και λίγο πιο μετά, ανάλογα με την εξέλιξη στα άλλα δύο παιχνίδια που θα προηγηθούν.

Τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος, ο Κάσπερ Ρουντ θα αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο Ν. Μπόργκες, στο ματς που βγάζει και αντίπαλο για τον Τσιτσιπά στην 4αδα, ενώ θα ακολουθήσει αμέσως μετά η αναμέτρηση του Μίκελσεν με τον Τόμπσον.

Τελευταίο ματς της βραδιάς αυτό του Ζβέρεφ με τον Κοκκινάκη. Αμφότεροι κέρδισαν τις πρώτες πρωινές ώρες για την Ελλάδα, τους αντιπάλους τους, με τον Ζβέρεφ να επικρατεί με 6-3, 6-0 του Νισιόκα και τον Κοκκινάκη να αποκλείει τον Ντάνιελ Εβανς με 6-4, 6-2.

Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 6.

Το πρόγραμμα (με ώρες Ελλάδος)

  • 00:00 Μπόργκες - Ρουντ
  • 02:00 Μίκελσεν - Τόμπσον
  • 03:30 Κοβάσεβιτς - Τσιτσιπάς
  • 05:30: Ζβέρεφ - Κοκκινάκης
 

ATP Τελευταία Νέα