Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Λος Κάμπος

Κώστας Ευθυμιάδης
O Τσιτσιπάς σε κίνηση μετά από μπάκχαντ
Από το Νο2 στο ταμπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο Λος Κάμπος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του για το τουρνουά του Λος Κάμπος, όπου πέρυσι είχε κατακτήσει τον μοναδικό του τίτλο το 2023.

Ο Τσιτσιπάς θα είναι το Νο2 στο ταμπλό και περνάει άνευ αγώνα στους «16». Εκεί θα έχει ευκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει παίκτη εκτός Τοπ50 και θα είναι είτε ο Αυστραλός Βούκιτς, Νο69, είτε ο Μεξικανός Πατσέκο Μέντες, Νο693…

Στον επόμενο γύρο λογικά θα παίξει με έναν εκ των Κετσμάνοβιτς και Χιτζικάτα και περάσει και από αυτό το εμπόδιο, στα ημιτελικά θα τον περιμένει ένας εκ των Ρουντ, Μπόργκες, Αρνάλντι ή Τζιρόν, εκτός απροόπτου.

Στο πάνω μέρος του ταμπό ξεχωρίζει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, καθώς και οι Ντε Μινόρ, Σαφλιούλιν, Ντρέιπερ, Κοκκινάκης και Εβανς.

Ο Τζάρι απέκλεισε τον Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μπουένος Αϊρες. Ο Νίκολας Τζάρι του έκανε τη ζημιά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, κερδίζοντάς τον με 7-6, 6-3

Ο 20χρονος Ισπανός, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε ένα κακό tie-break με αρκετά λάθη στο 1ο σετ, το οποίο δεν είχε break point για κανέναν από τους δυο παίκτες, με τον Jarry να κατακτά το tie-break με 7-2.

Επόμενος σταθμός για τον Καρλίτος, θα είναι το Ρίο.

 

ATP Τελευταία Νέα