Μεσημέρι ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Χάνφμαν στη Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Στουτγάρδη
Μετά τις 16:30 (28/6) θα αρχίσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν στον δεύτερο γύρο στην Μαγιόρκα.

Αύριο και όχι πριν τις 16:30 ώρα Ελλάδος, ξεκινά ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Μαγιόρκα.

Αντίπαλος ο Γιάνικ Χάνφμαν, ένας παίκτης με καλό σερβίς που σίγουρα θα δυσκολέψει τον Ελληνα τενίστα.

Το ματς έχει προγραμματιστεί τρίτο κατά σειρά, με το πρόγραμμα να ξεκινά στις 13:00 ώρα Ελλάδος, με την αναμέτρηση Ρίντερνεκ - Λεστιέν. Ακολουθεί η αναμέτρηση Γιούμπανκς - Σέλτον και μετά το ματς του Τσιτσιπά, που το πιθανότερο βέβαια είναι να αρχίσει μετά τις 16:30, ενδεχομένως και τις 17:00, ανάλογα με την εξέλιξη των δύο προηγούμενων αγώνων.

Τσιτσιπάς και Χάνφμαν δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, ενώ ο νικητής στα προημιτελικά θα παίξει με αυτόν που θα επικρατήσει από τον αγώνα του Φελισιάνο Λόπεζ με τον Τζόρνταν Τόμπσον που θα γίνει επίσης στο κεντρικό γήπεδο, αμέσως μετά το ματς του Στέφανου..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα