Ο Ρούνε «πέταξε» τον Τζόκοβιτς εκτός του Masters στη Ρώμη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τo Masters της Ρώμης
Ο Χόλγκε Ρούνε ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Τζόκοβιτς, επικράτησε με 2-1 σετ και πέρασε στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Mετά τον Κάρλος Αλκαράθ εκτός συνέχειας από το Masters της Ρώμης βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Χόλγκε Ρούνε με εντυπωσιακή απόδοση νίκησε τον 36χρονο Σέρβο με 6-2, 4-6, 6-2 και πέρασε στην ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρουντ ή Σερούντολο.

Ο 20χρονος Δανός πανηγύρισε τη 2η νίκη καριέρας σε τρία συνολικά παιχνίδια με τον Τζόκοβιτς, η προηγούμενη ήταν στον τελικό στο περσινό Masters του Παρισιού με 2-1 σετ.

Στο 1ο σετ ο Ρούνε κυριάρχησε, αν και είχε μόλις ποσοστό 30% στο 1ο σερβίς. Άρχισε τον αγώνα με break και διατηρώντας στο σερβίς του έκανε το 3-1.
Ο Νορβηγός ήταν ουσιαστιακός, στη 2η ευκαιρία του για break, έκανε το 4-1 και στο πρώτο set point το κατέκτησε με 6-2 σε 38 λετπά.

Στο 2ο σετ ο Τζόκοβιτς είχε σταθερά το προβάδισμα, μέχρι το 3-2 και με δικό του break ξέφυγε με 4-2 και 5-2. Ο Ρούνε μείωσε σε 5-4, όμως ο Σέρβοε με love game, έκλεισε το σετ με 6-4.

Στο 3ο σετ ο Ρούνε ήταν καταιγιστικός, προηγήθηκε με 4-0 και 5-1. Στο 8ο game o Ρούνε αρχικά «έσβησε» break point, το μετέτρεψε σε match point, δεν το άφησε να πάει χαμένο, κατακτώντας το σετ 6-2 και μαζί την πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα