Τζόκοβιτς: «Ισως με χτύπησε εσκεμμένα ο Νόρι»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χαμογελά στη συνέντευξη Τύπου
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν πίστεψε ότι το σμας του Νόρι πάνω στο πόδι του έγινε κατά λάθος.

Η αντίδραση του Νόβακ Τζόκοβιτς όταν ο Κάμερον Νόρι τον χτύπησε με το μπαλάκι, έγινε σήμερα το θέμα συζήτησης στη Ρώμη.

Ο Βρετανός επιχείρησε ένα σμας για να τελειώσει τον πόντο, με τον Νόλε να έχει γυρίσει πλάτη, παρατώντας ουσιαστικά την φάση. Το σμας του Νόρι όμως χτύπησε τον Τζόκοβιτς στο πόδι και ο ίδιος αγριοκοίταξε τον αντίπαλό του ο οποίος φάνηκε να μην τον έχει στο οπτικό του πεδίο και ζήτησε αμέσως συγνώμη.

Μια συγνώμη που φαίνεται πως ο Νόλε δεν δέχτηκε, αν κρίνουμε το σχόλιο που έκανε στη συνέντευξη Τύπου για το συμβάν.

«Είδα το βίντεο και ίσως με χτύπησε εσκεμμένα. Δεν ξέρω αν με είδε, αλλά περιφερειακά πάντα μπορείς να δεις που βρίσκεται ο άλλος παίκτης στο court. Η μπάλα πήγαινε αργά και ήταν πολύ κοντά στο φιλέ. Εγώ είχα γυρίσει την πλάτη μου, γιατί αυτός ο πόντος είχε τελειώσει για μένα» είπε.

Φανερά εκνευρισμένος, ο Σέρβος συνέχισε: «Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Όλα αυτά που έκανε ήταν πράγματα που επιτρέπονται. Επιτρέπεται να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ, επιτρέπεται να χτυπήσει τον παίκτη με την μπάλα, επιτρέπεται να πανηγυρίζει στη μούρη μου σχεδόν σε κάθε πόντο από την αρχή του αγώνα. Στα αποδυτήρια οι παίκτες γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι fair play, ότι δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι μεταξύ μας. Επιτρέπεται όμως».

Και κατέληξε: «Τα πάω καλά με τον Κάμερον, έχουμε προπονηθεί μαζί στο παρελθόν. Είναι καλό παιδί και δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Εκείνος το έφερε όμως και εγώ απάντησα. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κάποιον που φέρεται έτσι να μου λυγίσει το κεφάλι. Θα απαντήσω. Αυτό είναι όλο. Ό,τι συμβαίνει στο court, μένει εκεί και προχωράμε».

 

ATP Τελευταία Νέα