O Τζόκοβιτς... αγριοκοίταξε τον Νόρι που άθελά του τον χτύπησε με το μπαλάκι (vid)

O Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Κάμερον Νόρι επιχείρησε ένα σμας και... πέτυχε στα πόδια τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος... αγρίεψε και τελείωσε το ματς μετά από αυτό.

Πέρα από τη νίκη του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε και... νεύρα, αδικαιολόγητα πάντως, απέναντι στον αντίπαλό του.

Στην διάρκεια του δεύτερου σετ, ο Νόλε πρόλαβε οριακά ένα drop shot του Καμερον Νόρι και ο πόντος συνεχίστηκε. Στην επόμενη επαφή βρήκε δύο φορές το μπαλάκι με την ρακέτα του και παράτησε τον πόντο γυρίζοντας την πλάτη του.

Δεν αντιλήφθηκε όμως ότι ο πόντος παιζόταν και με το μπαλάκι να είναι ψηλά, ο Νόρι πήγε να κάνει το σμας. Σημάδεψε όμως τα πόδια του Σέρβου, άθελά του ξεκάθαρα αφού δεν τον έβλεπε, ζητώντας αμέσως συγνώμη.

Μία συγνώμη που δεν φάνηκε να δέχεται ο Τζόκοβιτς ο οποίος τον αγριοκοίταξε για αρκετή ώρα και κούνησε εκνευρισμένος το κεφάλι του. Πήρε πάντως τη νίκη και στα προημιτελικά θα παίξει με τον Χόλγκερ Ρούνε που επικράτησε σε 3 σετ του Αλεξέι Ποπίριν (6-4, 5-7, 6-4 σε 3 ώρες)

Δείτε την επίμαχη φάση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα