Ρούμπλεφ και Σίνερ εκτός συνέχειας στη Ρώμη

O Φρανσίσκο Σερούντολο πανηγυρίζει στη Ρώμη
Ο Φραντσίσκο Σερούντολο έκανε μεγάλη ανατροπή και «πάγωσε» το κοινό στη Ρώμη που ήλπιζε σε νίκη του Σίνερ, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε και ο Ρούμπλεφ από τον εκπληκτικό Γιάνικ Χάνφμαν.

Με ανατροπή ο Φραντσίσκο Σερούντολο (φωτό) πέρασε στα προημιτελικά της Ρώμης.

Απέναντι στον φορμαρισμένο Γιάνικ Σίνερ, έχασε στο τάι μπρέικ το πρώτο σετ (7-6), αλλά επικράτησε κατά κράτος του Ιταλού μπροστά στο κοινό του, με 6-2, 6-2.

Ο Αργεντινός έκανε 7 break στο ματς και είχε 28 winners για να φτάσει στην 8αδα, εκεί που τον περιμένει ο Κάσπερ Ρουντ. Ο Νορβηγός είχε απρόσμενα εύκολο έργο απέναντι στον Λάζλο Ντζέρε, επικρατώντας με 6-1, 6-3.

Εξω και ο Ρούμπλεφ

Εκπληξη είχαμε όμως και με τον αποκλεισμό του Ρούμπλεφ από τον Γιάνικ Χάνφμαν! Ο Γερμανός, Νο101 του κόσμου, φαίνεται πως… λατρεύει τη Ρώμη καθώς για δεύτερη φορά στην καριέρα του κερδίζει παίκτη του Τοπ10 και το κάνει πάλι στη Ρώμη! Κέρδισε τον Ρούμπλεφ με 6-7, 6-4 και 6-3 και συνεχίζει στην 8αδα.

Στο πρώτο σετ έκανε το break στο 5-5 και σέρβιρε για το 1-0, ο Ρούμπλεφ πήρε πίσω το break και πήγε το σετ σε tie break όπου ο Χάνφμαν επικράτησε.

Ο Ρώσος κατάφερε με ένα break στο δεύτερο σετ να ισοφαρίσει, αλλά στο 3-2 του δεύτερου, ο Χάνφμαν μπήκε σε θέση οδηγού αφού έσπασε πάλι το σερβίς του Ρούμπλεφ. Κράτησε το σερβίς του και έφτασε στο 5-2

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Ζβέρεφ και Μεντβέντεφ.

 

ATP Τελευταία Νέα