Πρόκριση στα τρία σετ για τον Μεντβέντεφ στη Ρώμη

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πανηγυρίζει
O Ντανίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε ανατροπή στο σκορ για να νικήσει τον Μπερνάμπε Ζαπάτα Μιράγιες με 2-1 και να περάσει στη φάση των «16» στο Masters της Ρώμης.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε τρία σετ και ανατροπή στο σκορ προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Μπερνάμπε Ζαπάτα Μιράγιες με 3-6, 6-1, 6-3 και να προκριθεί στη φάση των «16» στο Masters της Ρώμης.

Ο Ισπανός τενίστας με break στο 4ο game και στo 6o game προηγήθηκε με 3-1 και 5-1, ο Μεντβέντεφ πλησίασε στο 5-3, όμως ο Ζαπάτα Μιράγιεςκρατώντας το σερβίς του πήρε το σετ με 6-3.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο 2ο σετ, με τον Μενβτέντεφ να φθάνει στο 3-0 και να το κατακτά άνετα με 6-1. Στο 3ο σετ ο Ζαπάτα Μιράγιες διατήρησε την πρωτοπορία μέχρι το 3-2. Ο Μενβτέντεφ ισοφάρισε 3-3 και ακολούθησε αποφασιστικό break, με τον Ρώσο να προσερνά 4-3, να ξεφεύγει με 5-3 και με νέο break να κατακτά το σετ με 6-3, εξασφαλίοζοντας την πρόκριση έπειτα από μια ώρα και 53 λεπτά. Ο Μεντβέντεφ για την πρόκριση στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Τζέι Τζέι Γουλφ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

 

ATP Τελευταία Νέα