O Μεντβέντεφ πέταξε μπηχτές για τον Τσιτσιπά, αλλά ο Ρούμπλεφ τον κάλυψε

O Μεντβέντεφ πέταξε μπηχτές για τον Τσιτσιπά, αλλά ο Ρούμπλεφ τον κάλυψε
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιτέθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά χωρίς να τον κατονομάσει, για δηλώσεις που είχε κάνει για τον Ρούμπλεφ, με τον τελευταίο ωστόσο να καλύπτει τον Ελληνα τενίστα.

Επικριτικός για άλλη μία φορά κατά του Στέφανου Τσιτσιπά, ήταν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Χωρίς να αναφέρει το όνομά του, σχολίασε μία δήλωση του Στέφανου προ μηνών για τον Ρούμπλεφ, τον οποίο ο Μεντβέντεφ κέρδισε χθες στον τελικό του Ντουμπάι.

«Ήθελα να πω πως όχι τόσο πολύ καιρό πριν, κάποιος παίκτης είχε πει ότι ο Αντρέι δεν διαθέτει πολλά όπλα. Το διάβαζα και αναρωτιόμουν πως μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο. Ο Αντρέι είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στο tour, δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slams τίτλους, μπορεί να κερδίσει αυτόν τον τύπο που το είπε αυτό πολλές φορές και του το εύχομαι κιόλας», είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Το σχόλιο αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο Ρούμπλεφ, ο οποίος κάλυψε απόλυτα τον Στέφανο, υπενθυμίζοντας στον Μεντβέντεφ ότι ο Τσιτσιπάς είχε απολογηθεί λίγες μέρες μετά.
«Ειλικρινά, στην αρχή δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Το κατάλαβα αργότερα. Δεν είχα πάρει προσωπικά τα λόγια του Στέφανου, επιπλέον λίγες μέρες μετά μου απολογήθηκε. Επίσης κατανοώ πως κάποιες φορές οι άνθρωποι λέμε πράγματα χωρίς να τα εννοούμε, από συναισθηματική φόρτιση» απάντησε ο Ρούμπλεφ.

 

ATP Τελευταία Νέα