Τζόκοβιτς: Υπέβαλε τα έγγραφα και την αίτηση εισόδου στις ΗΠΑ για τα Masters του Μαρτίου

Newsroom
Τζόκοβιτς: Υπέβαλε τα έγγραφα και την αίτηση εισόδου στις ΗΠΑ για τα Masters του Μαρτίου
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχει αιτηθεί άδειας εισόδου στις ΗΠΑ, προκειμένου τον Μάρτιο να αγωνιστεί στο Indian Wells και το Μαϊάμι Όπεν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιλογητικά για να πάρει άδεια εισόδου στις ΗΠA, με την ελπίδα να αγωνιστεί τον Μάρτιο στα δύο Masters, το Indian Wells και το Μαϊάμι Όπεν.

Την πληροφορία έδωσε ο αδελφός του Τζόρτζε, σε συνέντευξή του στο στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

«Δυστυχώς, είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς. Ο Νόβακ πρέπει να λάβει ειδική άδεια καθώς οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αρνούνται την είσοδο σε μη εμβολιασμένα άτομα, κάτι που είναι απλά απίστευτο, καθώς όλος ο κόσμος είναι ανοιχτός και στις αθλητικές εκδηλώσεις παίρνουν μέρος εμβολιασμένοι και μη αθλητές.

Ο Νόβακ έχει υποβάλει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και ένα αίτημα και οι διευθυντές των τουρνουά του Indian Wells και του Μαϊάμι Όπεν έχουν δηλώσει δημόσια ότι χρειάζονται ο Νόβακ σε αυτά τα τουρνουά και ότι θέλουν να έρθει.

Υπάρχουν μόνο λίγες μέρες για να ληφθεί μια απόφαση και αυτό που μένει να κάνουμε είναι να ελπίζουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς.

Στις 31 Ιανουαρίου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έκανε γνωστό πως από τον Μάιο θα αρθεί η απαγόρευση εισόδου στη χώρα των μη εμβολιασμένων ατόμων.

Το μέτρο αναμένεται να ισχύσει από τις 11 Μάη, μέτρο που αν ισχύσει, αυτόματα ανοίγει τον δρόμο στον Τζόκοβιτς για τη συμμετοχή του και στο US Open (28 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα