Paris Masters: Το πρόγραμμα στην φάση των «16»

Newsroom
Paris Masters: Το πρόγραμμα στην φάση των «16»
Με όλα τα ματς στον τρίτο γύρο, συνεχίζεται σήμερα το τουρνουά Masters στο Παρίσι, όπου ο Τσιτσιπάς παίζει στις 20:30.

Από πρωί… βράδυ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που πήρε πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης, εν όψει του αποψινού αγώνα με τον Κορεντίν Μουτέ στο Masters του Παρισιού.

Ο Στέφανος έπαιξε χθες στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα θα αγωνιστεί στις 20:30 (το νωρίτερο) ώρα Ελλάδος, απέναντι στον Γάλλο ο οποίος ολοκλήρωσε τον δικό του αγώνα στις 3 τα ξημερώματα, τοπική ώρα!

Θα είναι το πέμπτο χρονικά ματς στο κεντρικό γήπεδο, από τα έξι που έχουν προγραμματιστεί εκεί (τα άλλα δύο θα γίνουν στο court 1). Βέβαια, αν τραβήξει μακριά κάποιο ματς, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο γήπεδο ενός εκ των έξι αγώνων.

Το πρόγραμμα αρχίζει με το ματς του Ρουντ με τον Μουζέτι, ενώ ακολουθεί ο αγώνας του Αλκαράθ με τον Ντιμιτρόφ και έπειτα του Αλιασίμ με τον Σιμόν, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

Με τις θέσεις στο ATP Finals να έχουν κλείσει από χθες, το ενδιαφέρον των παικτών στρέφεται αποκλειστικά από σήμερα στο τρόπαιο του τελευταίου Masters της χρονιάς.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης (όλα τα ματς στο κεντρικό γήπεδο από την COSMOTE SPORT 6HD)

Court Central:

12:00 Μουζέτι - Ρουντ
14:00 Αλκαράθ - Ντιμιτρόφ
16:00 Σιμόν - Αλιασίμ
18:00 Τζόκοβιτς - Κατσάνοφ
20:30 Τσιτσιπάς - Μουτέ
22:30 Μπούστα - Πολ

Court 1:

13:30 Ντε Μινόρ - Τιάφο
15:30 Ρούνε – Ρούμπλεφ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα