Paris Masters: Ο Τσιτσιπάς και τα τρία ματς «φωτιά» για το ATP Finals

Newsroom
Paris Masters: Ο Τσιτσιπάς και τα τρία ματς «φωτιά» για το ATP Finals
Τσιτσιπάς, Ναδάλ, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ αγωνίζονται σήμερα, αλλά τρία άλλα παιχνίδια κλέβουν την παράσταση, καθώς οι θέσεις για το ATP Finals δεν έχουν κλείσει ακόμη...

Μπορεί στο σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά Masters στο Παρίσι να ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ναδάλ, Αλκαράθ, Μεντβέντεφ και Τσιτσιπά, το ενδιαφέρον όμως θα στραφεί κυρίως σε τρεις άλλες αναμετρήσεις.

Πρόκειται για αναμετρήσεις που τρεις υποψήφιοι καίγονται για νίκη ώστε να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι για ένα εισιτήριο στο WTA Finals.

Εκεί αναμένεται σήμερα να πάρει το έκτο από τα οκτώ εισιτήρια ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ. Ο Καναδός που είναι ασταμάτητος εδώ και ένα μήνα, έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Σουηδό Ιμερ και με πρόκριση θα σφραγίσει τη θέση του στο Τορίνο.

Για το τελευταίο εισιτήριο μάχονται τρεις τενίστες. Ο ενας είναι ο Ρούμπλεφ που ήδη έχει προκριθεί στους «16» και εκεί περιμένει να μάθει αν θα παίξει με τον επίσης φορμαρισμένο Χόλγκερ Ρούνε ή τον Χουμπέρτ Χουρκάτζ. Ο Χουρκάτζ είναι ο ένας από τους δύο διώκτες του για το Τορίνο και σήμερα θα πρέπει να κερδίσει τον Δανό, για να πάει αύριο να παίξει «τελικό» απέναντι στον Ρούμπλεφ. Ακόμη και με δύο νίκες πάντως δεν θα εξασφαλίσει πρόκριση, καθώς πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στον τελικό για να πάει στο ATP Finals.

Το ίδιο ισχύει και για τον άλλο διώκτη για την 8η θέση, τον Τέιλορ Φριτζ, ο οποίος παίζει σήμερα κόντρα στον Ζιλ Σιμόν. Αν ο Αμερικανός κερδίσει, αυτό θα είναι το τελευταίο ματς στην καριέρα του Γάλλου, για τον οποίο ετοιμάζουν ένα ζεστό αντίο οι Γάλλοι στο γήπεδο.

Αν ο Φριτζ προκριθεί, τότε θα πέσει πάνω στον Αλιασίμ, αν και ο Καναδός πάει στον τρίτο γύρο.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα