Τζόκοβιτς: Με το δεξί για την υπεράσπιση του τίτλου στο Παρίσι

Newsroom
Τζόκοβιτς: Με το δεξί για την υπεράσπιση του τίτλου στο Παρίσι
Ο υπερασπιστής του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, μπήκε με το δεξί στο Paris Masters, επικρατώντας με 7-6(1), 6-4 του Μαξίμ Κρέσι.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το πρώτο βήμα υπεράσπισης του τίτλου του στο Masters του Παρισιού.

Επικράτησε με 2-0 σετ έστω και δύσκολα (7-6(1), 6-4) του Μαξίμ Κρέσι και συνεχίζει στον επόμενο γύρο. Ο έξι φορές νικητής στο συγκεκριμένο τουρνουά γλίτωσε από διπλό σφάλμα του αντιπάλου του, δύο φορές μάλιστα, στο tie break. Ο Σέρβος ανέβασε το παιχνίδι του στο δεύτερο σετ και μετά το ισόπαλο 4-4 έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κάρεν Χατσάνοφ- Μαρκ Αντρέα Χούσλερ.

«Ένα μπρέικ ήρθε την κατάλληλη στιγμή, την τέλεια στιγμή στην πραγματικότητα. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που κράτησα το σερβίς μου, δεν αντιμετώπισα κάποιο break point», είπε ο Τζόκοβιτς μετά την πρόκριση του, με τον Σέρβο να πανηγυρίζει και μια ιστορική επίδοση καθώς έφτασε τις 382 νίκες σε 1.000άρια Masters, αφήνοντας πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ (381), ενώ πλέον κυνηγά τον Ράφα Ναδάλ που είναι στη κορυφή με 406 νίκες.

Νωρίτερα, ο Ρούμπλεφ κέρδισε εύκολα τον Τζον Ίσνερ με 6-2, 6-3 σε λίγο περισσότερο από μία ώρα. Ο Χουμπέρτ Χουρκάτς με 20 άσους ξεπέρασε το εμπόδιο του Αντριάν Μαναρινό με 7-6(5), 6-4 και συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση στο ATP Finals.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα