Τζόκοβιτς - Μεντβέντεφ: Στον τελικό ο Νόλε με αντίπαλο τον Τσιτσιπά (vids)

Τζόκοβιτς - Μεντβέντεφ: Στον τελικό ο Νόλε με αντίπαλο τον Τσιτσιπά (vids)
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αποχώρησε από το ματς μετά το τέλος του δεύτερου σετ και έστειλε τον Τζόκοβιτς στον τελικό της Αστάνα κόντρα στον Τσιτσιπά.

Στο τέλος του δεύτερου σετ, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αιφνιδίασε τους πάντες, ακόμη και τον Τζόκοβιτς, λέγοντάς του πως αποχωρεί από τον ημιτελικό της Αστάνα και στέλνοντας έτσι τον Σέρβο αντίπαλό του, στον τελικό κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά!

Με το τέλος του σετ, με το οποίο ο Νόλε ισοφάρισε σε 1-1, ο Μεντβέντεφ πλησίασε και του είπε ότι αποχωρεί, με τον Σέρβο να μένει άναυδος και να απορεί με την απόφαση του αντιπάλου του, ο οποίος δεν φάνηκε να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Ωατόσο του ανέφερε ότι έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και φοβόταν μη χειροτερέψει.

Οσον αφορά το ματς, στο πρώτο σετ έγιναν τρία απανωτά breaks. Ο Μεντβέντεφ έκανε το πρώτο στο 3-2 για να ισοφαρίσει ο Τζόκοβιτς. Ο Ρώσος όμως έσπασε πάλι το σερβίς του αντιπάλου του και διατήρησε το δικό του, για να πάρει το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο, αμφότεροι κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους και να οδηγηθούν στο tie break. Εκεί ο Νόλε πήρε τέσσερις συνεχόμενους εκπληκτικούς πόντους, εκ των οποίων μία λόμπα για το 1-1 και ένα drop shot στο 4-1.

Ο Μεντβέντεφ όχι μόνο αντέδρασε όμως, αλλά έσπασε δύο φορές το σερβίς του Νόλε και αφού μείωσε 5-4, πήρε την μπάλα να σερβίρει στους επόμενους δύο πόντους. Εκανε όμως ένα ασυγχώρητο λάθος πάνω στο φιλέ και έδωσε σετ πόιντ στον Νόλε που ήταν η σειρά του να σερβίρει. Ο Ρώσος άντεξε και τον ανάγκασε σε λάθος.

Βρήκε όμως δεύτερη ευκαιρία και δεν την άφησε να πάει χαμένη, κερδίζοντας το tie break με 8-6, για να αποχωρήσει στη συνέχεια ο Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος είπε ότι είχε μία ενόχληση και δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Σέρβος στις δηλώσεις του.

«Είμαι ακόμη έκπληκτος, από το γεγονός ότι εγκατέλειψε τον αγώνα. Έμοιαζε πως ήταν εντελώς καλά. Ίσως, στους τελευταίους έξι-επτά πόντους, έπαιζε λίγο πιο αργά, αλλά είναι ένα μεγάλο σοκ. Περίμενα μια μάχη στο 3ο σετ. Ελπίζω, ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός. Ξέρω ότι ο Ντανίλ είναι μεγάλος μαχητής, δεν θα εγκατέλειπε έτσι ένα ματς, χωρίς να νιώθει πως δεν μπορεί να συνεχίσει και πως αν συνεχίσει, θα χειροτερέψει τον τραυματισμό του. Μου είπε ότι είχε πρόβλημα στον προσαγωγό του» ανέφερε ο Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα