Τσιτσιπάς: Ο Αγκούτ αντίπαλος στον τελικό της Μαγιόρκα

Newsroom
Τσιτσιπάς: Ο Αγκούτ αντίπαλος στον τελικό της Μαγιόρκα
Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε στον δεύτερο ημιτελικό στην Μαγιόρκα τον Αντουάν Μπελιέρ.

Μετά τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ δεν θα μπορούσε να χάσει την θέση του στον τελικό, απέναντι στον Τσιτσιπά, από τον Αντουάν Μπελιέρ...

Ο Ελβετός έκανε υπέρβαση φτάνοντας ως τα ημιτελικά και δυσκόλεψε για ένα σετ τον Ισπανό, αλλά τελικά ηττήθηκε με 7-6, 6-2 σε 1 ώρα και 18 λεπτά.

Ετσι, αύριο στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, ο Αγκούτ θα βρεθεί για πρώτη φορά στον δρόμο του Στέφανου σε τελικό, αλλά για τρίτη συνολικά.

Οι προηγούμενες δύο ήταν αμφότερες στην Αυστραλία. Η πρώτη στο Australian Open του 2019 όπου ο Στέφανος επικράτησε με 3-1 σετ στα προημιτελικά και η άλλη στο ATP Cup πέρυσι, όπου και πάλι ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει, αυτή τη φορά με 2-0 σετ. Και τα 6 games που έχουν παίξει πάντως ήταν κλειστά, καθώς στη Μελβούρνη ο Στέφανος κέρδισε με 7-5, 6-4, 4-6, 7-6, ενώ στο τουρνουά των εθνικών ομάδων επικράτησε με 7-5, 7-5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα