Ρώμη: Αποκλεισμός σοκ για Ρούμπλεφ, αποσύρθηκε η Ραντουκάνου

Newsroom
Ρώμη: Αποκλεισμός σοκ για Ρούμπλεφ, αποσύρθηκε η Ραντουκάνου
Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις στο σημερινό (10/5) πρόγραμμα της Ρώμης με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να αποχαιρετά νωρίς.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν το μεγαλύτερο «θύμα» έκπληξης στο σημερινό (10/5) πρόγραμμα του τουρνουά Masters στη Ρώμη.

Ο Ρώσος ηττήθηκε και μάλιστα εύκολα, από τον Σέρβο Κραϊνοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Ενας άλλος Σέρβος, ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, ηττήθηκε στα 3 σετ από τον Σβάρτσμαν (6-2, 3-6, 7-6), ενώ έκπληξη είχαμε και με τον αποκλεισμό του Χουρκάτζ από τον Νταβίντ Γκοφέν (7-6, 7-6).
Ο Σαποβάλοφ ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπασιλασβίλι χωρίς άλλα… παρατράγουδα μετά από το σκηνικό με τους φιλάθλους (κέρδισε 6-4, 7-6), ενώ ο Αλιασίμ πήρε το ντέρμπι με τον Φόκινα (4-6, 7-6, 6-2).

Εγκατέλειψε η Ραντουκάνου στη μάχη των «Ρουμάνων»

Σε ένα ακόμη δύσκολο ματς που τα βρήκε σκούρα, η Εμα Ραντουκάνου αποσύρθηκε από τον αγώνα. Η Μπιάνκα Αντρεέσκου πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 6-2 στο πρώτο σετ και 2-1 προβάδισμα στο δεύτερο. Αξίζει να σημειωθεί το εντυπωσιακό στοιχείο ότι αμφότερες οι δύο τενίστριες είναι Ρουμάνες στην καταγωγή με τους γονείς τους να μεταναστεύουν στο Οντάριο και να κερδίζουν ως νεάνιδες και οι δύο τον τίτλο στο US Open (2019 η Αντρεέσκου και 2021 η Ραντουκάνου)

Στα άλλα ματς, η Τζαμπέρ… με φόρα από την Μαδρίτη απέκλεισε την Κιρστέα (6-0, 7-6), η φιναλίστ Πεγκούλα προκρίθηκε σε βάρος της Σαμσόνοβα (4-6, 6-3, 6-4), ενώ θύμα έκπληξης έπεσε η Οσταπένκο που έχασε από την Ντέιβις με 6-2, 6-3.

 

ATP Τελευταία Νέα