Κύργιος: Ακάθεκτος στο Μαϊάμι ο Αυστραλός, έσωσε 5 match point και προκρίθηκε ο Σίνερ

Newsroom
Κύργιος: Ακάθεκτος στο Μαϊάμι ο Αυστραλός, έσωσε 5 match point και προκρίθηκε ο Σίνερ
Στην φάση των «32» στους άνδρες, ο Νικ Κύργιος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Νικ Κύργιος ισοπέδωσε και τον Φάμπιο Φονίνι στο Μαϊάμι, κερδίζοντας με 6-2, 6-4 και στην επόμενη φάση θα βρει μπροστά του τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Κύργιος χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και ένα λεπτό για να περάσει τον Ιταλό, έχοντας 10 άσους και 29/34 κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με έναν άλλον Ιταλό, τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Ιταλός έκανε μία μυθική ανατροπή καθώς ο Πάμπλο Καρένο Μπούστα σπατάλησε 5 match point, για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Σίνερ με break στο τρίτο σετ. Ο Μπούστα πήρε το πρώτο με 7-5, ενώ με 7-5 πήρε τα επόμενα δύο ο Σίνερ. Ο Ιταλός στο δεύτερο σετ έσωσε το πρώτο match point στο σερβίς του ενώ έχανε με 5-4 και στη συνέχεια μετά το 5-5 έκανε και break για να πάρει το σετ.

Στο τρίτο ο Μπούστα βρέθηκε μπροστά με 5-2 στα games, όμως ο απίθανος Ιταλός στο εις βάρος του 5-4, έσωσε άλλα τέσσερα για να κρατήσει τι σερβίς του και τελικά με δύο break να ολοκληρώσει μία μυθική ανατροπή.

Στο τουρνουά συνεχίζει και ο Θανάσης Κοκκινάκης που επικράτησε του Ντένις Κούντλα με 7-6, 4-6, 7-6, όπως και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που πέρασε εύκολο βράδυ κόντρα στον Αμερικανό ΜακΝτόναλντ (6-2, 6-2).

Με άνετες νίκες προχωρούν και οι Τιάφο (6-3, 6-2 τον Σερουντόλο) και Νόρι (6-3, 7-5 τον Γκαστόν), όπως και ο Ρουντ (6-3, 6-2 τον Μπούμπλικ).

 

ATP Τελευταία Νέα