Τζόκοβιτς: Νίκησε εύκολα τον Αλκαράθ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals (vids)

Newsroom
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Σε ακόμα έναν τελικό του ATP Finals προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να επικρατεί του Αλκαράθ στο Τορίνο με 2-0 και εκεί θα αντιμετωπίσει τον Σίνερ.

Ασταμάτητος ο Νόβακ Τζόκοβιτς και στο Τορίνο.

Ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας πήρε την μεγάλη πρόκριση στον τελικό και του ATP Finals επικρατώντας του Κάρλος Αλκαράθ με 2-0 (6-3, 6-2).

Ο Τζόκοβιτς θα παλέψει για τον τίτλο κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ (19/11 στις 19:00) που ξεπέρασε το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας με 2-1.

Αν και όλοι περίμεναν να δουν ένα μεγάλο ντέρμπι, ο Νόλε μπήκε σοβαρός και πειθαρχημένος. Στο πρώτο σετ βρήκε την ευκαιρία για break στο υπέρ του 4-3 και τα κατάφερε για να κλείσει το σετ στο σερβίς του με 6-3.

Στο δεύτερο πήρε ξανά κεφάλι με break και στο υπέρ του 3-1, βρήκε διπλό break point για να κάνει το 4-1.

Ο Αλκαράθ κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και στη συνέχεια στο σερβίς του Τζόκοβιτς να φτάσει αυτός σε δύο break points,σε μια τεράστια ευκαιρία να φέρει το σετ στα ίσια.

Ο Σέρβος σέρβιρε εκπληκτικά σε εκείνο το σημείο και τελικά πέρασε μπροστά με 4-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε τρεις ευκαιρίες που βρήκε μπροστά του, έσπασε το σερβίς του 20χρονου Ισπανού και στο δικό του έκλεισε το ματς.

O αυριανός τελικός θα είναι ο 9ος του Τζόκοβιτς στην καριέρα του σε ATP Finals, ενώ είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία που μέσα σε μία σεζόν ένας τενίστας έχει παίξει στους τελικούς και των 4 grand slam και του ATP Finals.

Οι πρώτες δύο φορές ήταν από τον Φέντερερ το 2006 και το 2007 και το 2015 το είχε κάνει πάλι ο Σέρβος..

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα