ATP Finals: Αλλάζει ώρα ο τελικός λόγω Μουντιάλ

Newsroom
ATP Finals: Αλλάζει ώρα ο τελικός λόγω Μουντιάλ
Οι διοργανωτές του ATP Finals αποφάσισαν να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής του τελικού στις 20 Νοεμβρίου εξαιτίας της πρεμιέρας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σε άλλη ώρα θα γίνει ο τελικός του ATP Finals στις 20 Νοεμβρίου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως μετατίθεται η ώρα εξαιτίας του Μουντιάλ, καθώς η FIFA αποφάσισε να μεταφέρει κατά μία ημέρα το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Ο αγώνας του Κατάρ με το Εκουαδόρ αντί για τις 21 Νοεμβρίου θα γίνει στις 20 του μηνός και στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Την ίδια ώρα είχε οριστεί και ο τελικός του ATP Finals στο Τορίνο, αλλά αναγνωρίζοντας πως θα ζημιωθεί ο αγώνας σε τηλεθέαση, αποφάσισαν να του αλλάξουν ώρα.

Ετσι, ο τελικός στο ATP Finals θα γίνει στις 20:00 ώρα Ελλάδος, αφού δηλαδή τελειώσει το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ.

Οσον αφορά τον τελικό του διπλού στο Τορίνο, που θα γίνει την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

«Η αλλαγή έγινε για να αποφύγουμε την (τηλεοπτική) σύγκρουση με το πρώτο ματς του Μουντιάλ. Η αλλαγή στο πρόγραμμα έγινε ώστε να μεγιστοποιήσουμε την παγκόσμια τηλεθέαση για τους φίλους του αθλήματος. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του τουρνουά θα μείνει ως έχει» ανέφεραν οι διοργανωτές.

Στο ATP Finals έχουν προκριθεί ήδη οι Αλκαράθ, Ναδάλ, Ρουντ, Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς, ενώ τα άλλα τρία εισιτήρια διεκδικούν οι Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ, Αλιασίμ, Φριτζ, Χουρκάτζ, Νόρι και Μπούστα.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα