Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρώτη φορά κλείνει τη χρονιά στο top-5

Newsroom
Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρώτη φορά κλείνει τη χρονιά στο top-5
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλείνει το 2021 στο Νο4 κόσμου που είναι νέο ρεκόρ καριέρας. Τα δυο σενάρια για την Μαρία Σάκκαρη και την θέση της στην παγκόσμια κατάταξη.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλείνει χρονιά στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας κλείνει το 2021 στο Νο4 κόσμου ενώ μέσα στη χρονιά παρέμεινε για πολλές εβδομάδες και στο Νο3, θέση την οποία "καπάρωσε" ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το 2019 και το 2020 έκλεισε τη χρονιά στο Νο6 κόσμου ενώ το 2018 όπου έφτασε στους πρώτους τελικούς του και πήρε τίτλο στη Στοκχόλμη και το Μιλάνο (Next Gen) ήταν στο Νο15. Το 2017 έκλεισε στο Νο91.

Στο Νο1 θα κλείσει για 7η φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς και στο Νο2 ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Τα σενάρια για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει νέο ρεκόρ καριέρας στο 2021. Την περασμένη σεζόν είχε κλείσει στο Νο20 ενώ φέτος για πρώτη φορά τελειώνει στο top-10.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από τον αποκλεισμό της στον ημιτελικό του WTA Finals δεν μπορεί να ανέβει στο Νο5 και θα περιμένει τον τελικό ανάμεσα στην Κονταβέιτ και την Μουγκουρούθα για να μάθει την τελική της θέση στην κατάταξη.

Εάν η Ισπανίδα πάρει τον τίτλο η Μαρία Σάκκαρη θα ολοκληρώσει στο Νο6 ενώ εάν επικρατήσει στον τελικό η Εσθονή τότε η Ελληνίδα θα κλείσει στο Νο7.

@Photo credits: Getty Images
 

ATP FINALS Τελευταία Νέα