ATP Finals: Κληρώνει την Πέμπτη για τον Τσιτσιπά στο Τορίνο

Newsroom
ATP Finals: Κληρώνει την Πέμπτη για τον Τσιτσιπά στο Τορίνο
Την Πέμπτη (20:00) στο Τορίνο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του ATP Finals που θα διεξαχθεί στο διάστημα 14-21/11 στην Ιταλία με την συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του ATP Finals το οποίο μετά από 11 χρόνια αλλάζει έδρα και θα διεξαχθεί στο Τορίνο από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν ο νικητής του 2019 Στέφανος Τσιτσιπάς, ο 5 φορές νικητής Νόβακ Τζόκοβιτς, ο νικητής του 2018 Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο νικητής του 2020 Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Ματέο Μπερετίνι, ο Αντρέι Ρούμπλεφ και για πρώτη φορά ο Χούμπερτ Χούρκατς και ο Κάσπερ Ρουντ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κυνηγάει για χρόνια το 6ο τρόπαιο που θα τον φέρει στην κορυφή της σχετικής λίστας στην οποία θα έχει συγκάτοικο τον Ρότζερ Φέντερερ.

Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Τορίνο την Πέμπτη (20:00) και εκεί θα σχηματιστούν δυο όμιλοι που θα έχουν από 4 τενίστες.

Από κάθε όμιλο οι 2 πρώτοι θα συνεχίσουν στα ημιτελικά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα