Ναδάλ: «Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός σε κάθε τουρνουά»

Gazzetta team
Ναδάλ: «Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός σε κάθε τουρνουά»
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε εν όψει της πρεμιέρας του στο Barcelona Open για τους στόχους του στη χωμάτινη περίοδο.

Μετά από τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters ο Ράφα Ναδάλ θα ήθελε να επιστρέψει στο Tour με τίτλο στo Barcelona Open εκεί όπου όπως και στο Μόντε Κάρλο έχει σταματήσει στους 11!

Ο Ισπανός με τα 20 Grand Slam θα κάνει πρεμιέρα με τον Ίλια Ιβάσκα και φυσικά θέλει να φτάσει έως το τέλος. «Ο βασικός μου στόχος είναι να δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος για μένα.

Θέλω να έχω την ευκαιρία να είμαι ανταγωνιστικός σε κάθε τουρνουά που παίζω, αλλά είναι αλήθεια ότι από πέρσι δεν παίζω σε τόσα πολλά τουρνουά», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη και συμπλήρωσε: «Θέλω να κερδίσω τα τουρνουά που θα παίξω πριν από το Roland Garros, επειδή όλα αυτά τα τουρνουά είναι πολύ σημαντικά για μένα. Αλλά μπορείς να κερδίσεις το Roland Garros έχοντας κερδίσει τίτλους πριν και μπορείς να το κερδίσεις χωρίς να κερδίσεις σε άλλο τουρνουά.

Φυσικά είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το Roland Garros όταν έχεις κερδίσει και άλλα τουρνουά πριν, το κάνω σχεδόν σε όλη την καριέρα μου, αλλά την ίδια στιγμή είμαι και 35 χρονών και η κατάσταση είναι πλέον διαφορετική».

Σημείωσε ακόμη ότι σκοπεύει να ταξιδέψει σε Μαδρίτη, Ρώμη και Παρίσι με το 14ο τρόπαιο στο Roland Garros να είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς.

 

Τελευταία Νέα