Σάκκαρη: «Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η νίκη» (vid)

Gazzetta team
Σάκκαρη: «Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η νίκη» (vid)
H Μαρία Σάκκαρη ανέλυσε στο Tennis Channel πως έφτασε στην σπουδαία νίκη επί της Ναόμι Οσάκα η οποία της έδωσε το δικαίωμα επιστροφής στο top-20.

Στο στούντιο του Tennis Channel βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη για να μιλήσει για την σπουδαία πρόκριση επί της Ναόμι Οσάκα στους "4" του Miami Open.

«Έκανα εκπληκτικό 1ο σετ, δεν έκανα πολλά λάθη, είχα καλό πλάνο και κατάφερα να το εκτελέσω. Για να είμαι ειλικρινής στα πρώτα δυο γκέιμς του 2ου σετ ήμουν σφιγμένη, είχα πολλά συναισθήματα. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις στο κορτ μετά από το 6-0 και μάλιστα με την πιο φορμαρισμένη παίκτρια για φέτος.

Σήμαινε πολλά για μένα. Είχα λίγα μπρέικ πόιντς που δεν εκμεταλλεύτηκα στο 1ο γκέιμ , μετά έκανα ένα κακό γκέιμ στο σερβίς, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Πίστευα όμως στον εαυτό μου, έμεινα κοντά της, της επέστρεφα πολλές μπάλες και τελικά κατάφερα να της κάνω το μπρέικ και να κρατήσω το δικό μου σερβίς», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν υπήρχε κάτι στο ματς με τη Οσάκα που να ένιωσα περίεργο.

Φυσικά έχει μεγάλα χτυπήματα και το σερβίς της είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο μετά από της Σερένα. Ήμουν συγκεντρωμένη στις επιστροφές μου και στο να μην της σερβίρω στο φόρχαντ, γιατί αν το κάνεις αυτό θα βγάλει μεγάλη επιστροφή. Έπρεπε να αναμείξω λίγο τα πράγματα και νομίζω πως έκανα καλή δουλειά, με εξαίρεση ένα γκέιμ.Συνολικά ήταν ένα έξυπνο ματς».

Για την επόμενη ημέρα είπε: «Θα είναι μικρός πανηγυρισμός, θα περάσω λίγο χρόνο με την ομάδα μου και μετά πίσω στη δουλειά. Θα έχουμε ένα ωραίο δείπνο και μετά θα παίξουμε κάρτες Monopoly. Αυτό κάνουμε κάθε μέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΑΚΚΑΡΗ - ΟΣΑΚΑ 2-0: Η νίκη της ζωής της! (vids)

 

Τελευταία Νέα