ΧΟΥΡΚΑΤΣ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 1-2: Στους "8" στο Ρότερνταμ ο Στέφανος (vids)

ΧΟΥΡΚΑΤΣ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 1-2: Στους "8" στο Ρότερνταμ ο Στέφανος (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 6-4, 4-6, 7-5 τον Χούμπερτ Χούρκατς και θα παίξει την Παρασκευή με τον Κάρεν Κατσάνοφ στον προημιτελικό του Rotterdam Open.

Στα προημιτελικά του Rotterdam Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-4, 4-6, 7-5 τον Πολωνό (Νο30) Χούμπερ Χούρκατς προκρίθηκε στους "8" και την Παρασκευή θα παίξει με τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο21) για μια θέση στον ημιτελικό.

Μετά από 2.08' και 2 χαμένα ματς πόιντ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Χούμπερτ Χούρκατς και έφτασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά στο τουρνουά της Ολλανδίας.

Αυτή είναι η 6η νίκη του επί του Πολωνού σε σύνολο 7 αγώνων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 26 winners και 13 αβίαστα και ο Χούμπερτ Χούρκατς είχε 42-28, 8-3 άσους αλλά και 6 διπλά σφάλματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα.

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 2-1 στο 1ο σετ και με love service game θα φτάσει στο 3-2. Με 2 άσους θα ισοφαρίσει σε 4-4 ο Χούρκατς αλλά ο Τσιτσιπάς με μπρέικ θα κλείσει το σετ στο 6-4!

H απάντηση

Με φόρα από το 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 1-0 και στο 2ο και ενώ θα βρεθεί με πίσω με 0-30 στο 3ο θα το κερδίσει για να φτάσει στο 2-1. Ο Πολωνός ισοφαρίζει σε 3-3 και θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο.

Με την πρώτη θα πετύχει μπρέικ και θα πάρει προβάδισμα με 4-3. Με το σερβίς του θα φτάσει στο 5-3 αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς μειώνει σε 5-4. Τελικά ο Πολωνός θα κλείσει εύκολα το σετ στο σερβίς του και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Πήρε το εισιτήριο

Στο 3ο σετ, θα φτάσει στο 2-1 ο Τσιτσιπάς και μάλιστα με love service game αλλά θα ισοφαριστεί σε 2-2. O Χούρκατς ισοφαρίζει σε 3-3 και ο Τσιτσιπάς θα πάρει το 7ο γκέιμ για το 4-3.

Ο Πολωνός ισοφαρίζει ξανά σε 4-4. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δυσκολία θα πάρει το 9ο (5-4).

Ένα διπλό λάθος του Χούρκατς θα δώσει ματς πόιντ στον Τσιτσιπά αλλά ο Πολωνός θα το σβήσει για το 5-5.

Με love service game ο Έλληνας τενίστας θα προηγηθεί με 6-5. Στο 12ο πάλι με διπλό σφάλμα ο Χούρκατς θα δώσει ματς πόιντ αλλά θα το σβήσει αλλά ο Στέφανος θα φτάσει και σε 3ο ματς πόιντ και θα κλείσει το σετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα