Ιβανίσεβιτς: «Ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ ίσως ξεπεράσουν και τη Σερένα»

Gazzetta team
Ιβανίσεβιτς: «Ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ ίσως ξεπεράσουν και τη Σερένα»
O νικητής του Wimbledon 2001 και προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, μίλησε για την "μάχη" των Grand Slam που συνεχίζουν να δίνουν οι Big-3.

Άλλος ένας τίτλος Grand Slam για τον Νόβακ Τζόκοβιτς άλλο ένα χαμόγελο για τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Ο Κροάτης που το 2001 κατέκτησε το Wimbledon είναι προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς τα τελευταία χρόνια και τον έχει δει να κερδίζει κούπες σε Μελβούρνη και Λονδίνο.

Πλέον ο "Νόλε" έχει 18 Grand Slam και είναι στο -2 από τον Ράφα Ναδάλ και τον Ρότζερ Φέντερερ που έχουν από 20. Ο Κροάτης μίλησε στη Μελβούρνη για τη "μάχη" των Grand Slam που συνεχίζεται και πάλι έχρισε φαβορί τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Πιστεύω πως ο Ράφα θα κερδίσει ακόμα ένα, ίσως και δυο, στο Roland Garros. Ο Νόβακ θα είναι το φαβορί στο Wimbledon και στο US Open. Ειδικά μετά το US Open δεν ήταν εύκολο και υπήρξε απογοήτευση. Μετά ήρθε και η ήττα στον τελικό του Roland Garros.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα είναι το τέλος γι' αυτούς τους παίκτες. Είναι απίστευτοι. Με εκπλήσσουν κάθε μέρα. Ο Ράφα σίγουρα θα κερδίσει ένα ακόμα, ελπίζω όχι δυο, αλλά του δίνω ένα σίγουρα. Ποιος ξέρει», είπε αρχικά.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ρεκόρ της Κορτ με 24 Grand Slam αλλά και στη Σερένα των 23 τίτλων σημειώνοντας πως μπορεί να "πέσουν" αυτά τα ρεκόρ: «Κάθε φορά που νομίζεις ότι έχουν τελειώσει και ότι έρχονται οι νεότεροι παίκτες, είναι ακόμα εδώ και αποδεικνύουν πως είναι καλύτεροι στους τελικούς.

Δεν ξέρω που θα σταματήσουν, ίσως περάσουν ακόμα και τη Σερένα και τη Κορτ, ίσως και όχι. Είναι εκπληκτικό όμως αυτό που κάνουν. Περιμένω και τον Ρότζερ να επιστρέψει. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στο Roland Garros και στο Wimbledon.

Είναι απλά εκπληκτικό. Ο αγώνας είναι ζωντανός. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Είχα πει και πριν δυο χρόνια ότι ο Ράφα και ο Νόβακ θα ξεπεράσουν τον Ρότζερ, και οι δυο. Ακόμα το πιστεύω αυτό».

 

Τελευταία Νέα