Yarra Valley Classic: Αποσύρθηκε η Σερένα, στον τελικό η Μπάρτι

Gazzetta team
Yarra Valley Classic: Αποσύρθηκε η Σερένα, στον τελικό η Μπάρτι
Η Σερένα Ουίλιαμς λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ώμο απέσυρε τη συμμετοχή της στο Yarra Valley Classic και κινδυνεύει να χάσει το Australian Open.

Λόγω προβλήματος στον δεξιό ώμο η Σερένα Ουίλιαμς απέσυρε τη συμμετοχή της από τον ημιτελικό του Yarra Valley Classic της Μελβούρνης και έτσι το Νο1 του κόσμου, η Άσλεϊ Μπάρτι, που θα ήταν η αντίπαλος της προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον τελικό της Κυριακής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι αμφίβολη και η συμμετοχή της στο Australian Open που αρχίζει την Δευτέρα (8.2). Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν το Σάββατο (03:30) η Μουγκουρούθα και η Βοντρούσοβα.

Αέρας η Οσάκα, εκτός η Χάλεπ

Την 14η σερί νίκη της στο tour πέτυχε η Ναόμι Οσάκα η οποία και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Gippsland Trophy.

Η Ιαπωνέζα που είναι στο Νο3 του κόσμου επικράτησε με 7-5, 6-1 της Ρουμάνας Ίρινα Μπέγκου και θα παίξει στον ημιτελικό με την Ελίζ Μέρτενς η οποία απέκλεισε με 6-3, 5-7, 10-6 την Ελίνα Σβιτολίνα.

Εκτός ημιτελικών έμεινε η Σιμόνα Χάλεπ η οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-1 από την Αικατερίνα Αλεξάντροβα. Στους "4" η Ρωσίδα θα παίξει με την Κάια Κανέπι.

Αποκλεισμός για τον Κύργιο

Στον γύρο των "16" σταμάτησε η πορεία του Νικ Κύργιου στο Murray River Open αφού ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Μπόρνα Τσόριτς. Ο Κροάτης στη συνέχεια αποκλείστηκε όμως με 7-5, 7-6 (1) από τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς ο οποίος θα παίξει στον ημιτελικό με τον Σαρντί.

Στον άλλο ημιτελικό θα δούμε τους Αλιασίμ και Μουτέ.

Στο Great Ocean Road Open θα παίξουν στα ημιτελικά οι Μοντέιρο-Τραβάλια και Σίνερ-Κατσάνοφ.

Οι μάχες του ATP Cup

Το Σάββατο θα διεξαχθούν και οι ημιτελικοί στo ATP Cup.

Στις 01:00 (Novasports 1) στη Rod Laver Arena θα ξεκινήσει η μάχη της Ρωσίας με την Γερμανία. Το πρώτο παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Ρούμπλεφ και στον Στρουφ και ακολουθεί η μάχη του Ζβέρεφ με τον Μεντβέντεφ.

Στις 01:00 θα ξεκινήσει και η κόντρα της Ιταλίας με την Ισπανία. Οι Ισπανοί δεν θα έχουν τον Ράφα Ναδάλ πάλι στη σύνθεση τους και έτσι θα παίξουν κατά σειρά οι Φονίνι-Καρένιο Μπούστα και Μπερετίνι-Μπαουτίστα Αγκούτ.

 

Τελευταία Νέα