Σαράποβα: Δαχτυλίδι αξίας 400.000 δολαρίων για τα μάτια της Μαρίας (pic)

Gazzetta team
Σαράποβα: Δαχτυλίδι αξίας 400.000 δολαρίων για τα μάτια της Μαρίας (pic)
Σύμφωνα με την Daily Mail το δαχτιλίδι αρραβώνων της Μαρίας Σαράποβα που της χάρισε ο Αλεξάντερ Γκλοκς στοιχίζει 400.000 δολάρια.

Το ποσό των 400.000 δολαρίων έδωσε ο Αλεξάντερ Γκλοκς για να αγοράσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων του με την Μαρία Σαράποβα.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail ο Βρετανός επιχειρηματίας που είναι φίλος του πρίγκιπα Χάρι έκανε ειδική παραγγελία για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στην σχεδιάστρια Jessica McCormack.

Το δαχτυλίδι είναι πέντε καρατίων και είναι φτιαγμένο από λευκό χρυσό και μπλε ασήμι ενώ έχει και ένα διαμάντι στο κέντρο.

Η Μαρία Σαράποβα που ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2020 ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών είναι από τις πλέον επιτυχημένες τενίστριες όλων των εποχών ενώ από το 2004 έως το 2015 ήταν η τενίστρια με τις υψηλότερες αμοιβές παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια ενώ τον αρραβώνα της με τον Βρετανό επιχειρηματία και την πρόταση γάμου την αποκάλυψαν από κοινού μέσα από τα social media στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαράποβα: Αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της (pics)

Μαρία Σαράποβα: Αγόρασε ράντσο αξίας 8,6 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ (pic)

Μαρία Σαράποβα: Ο συνδυασμός που «σκοτώνει» (vids)

 

Τελευταία Νέα