Οχταετής αποκλεισμός στον Πέρεζ για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια

Gazzetta team
Οχταετής αποκλεισμός στον Πέρεζ για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια
Ο Ισπανός τενίστας Ενρίκε Λόπεζ Πέρεζ που είχε φτάσει έως το Νο154 τιμωρήθηκε με 8ετη αποκλεισμό αφού κρίθηκε ένοχος για υποθέσεις στημένων αγώνων.

Βαρύς... έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον Ενρίκε Λόπεζ Πέρεζ.

Ο 29χρονος τενίστας από την Μαδρίτη κρίθηκε ένοχος για μια σειρά από στημένα παιχνίδια (το 2017) και του επιβλήθηκε η ποινή απολεισμού 8 ετών η οποία ισχύει από την 1 Δεμεμβρίου 2020 έως την 1η Δεκεμβρίου 2028 αλλά και πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

«Ο Ισπανός τενίστας, Enrique Lopez Perez, έχει αποκλειστεί για 8 χρόνια, μετά από έρευνα του TIU, που βρήκε ότι έχει συμμετάσχει σε τρια διαφορετικά περιστατικά στημένων παιχνιδιών το 2017.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από τον αξιωματικό ακρόασης κατά της διαφθοράς, Richard McLaren, στις 5 Νοεμβρίου 2020. Διαπίστωσε πως ο Enrique Lopez Perez παραβίασε τους κανόνες του προγράμματος κατά της διαφθοράς του τένις τρεις φορές σε τουρνουά του 2017, ενώ ακόμα δυο κατηγορίες εκκρεμούν εις βάρος του», αναφέρει η ανακοίνωση του Tennis Integrity Unit.

Ο τενίστας είχε αρκετές επιτυχίες σε επίπεδο Challenger και Futures.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα